To je to što me zanima!

Futacs žali za Carrillom: Jedan od najboljih s kojim sam radio

Uskoro bi se trebao vratiti u puni pogon, no to Marko neće doživjeti pod trenerom koji je bio najzaslužniji za njegovu eksploziju. Baš se Futacs raspucao pod Carrillom...
Vidi originalni članak

Španjolski strateg Joan Carrillo od danas više nije trener splitskog Hajduka i klub je trenutno u procesu traženju novog trenera.

Spominju se imena Ivana Jurića, Gorana Sablića i Željka Kopića, a tko god novi da dođe, željno će iščekivati povratak najboljeg napadača kluba Marka Futacsa.

Mađar se teško ozlijedio 6. kolovoza u derbiju protiv Dinama. Stradali su mu ligamenti koljena i najbolji strijelac HNL-a prošle sezone sa 18 golova morao je na dužu pauzu.

Uskoro bi se trebao vratiti u puni pogon, no to neće doživjeti pod trenerom koji je bio najzaslužniji za njegovu eksploziju. Baš se Futacs raspucao pod Carrillom i njih dvojica imali su sjajnu suradnju u Hajduku.

Da je to tako, potvrdio je i sam napadač na Instagramu uz poruku sad već bivšem treneru.

- Nema se previše toga za reći... Jedan od najboljih s kojim sam radio. Hvala ti na svemu - poruka je Futacsa upućena Joanu Carrillu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Dr.Gonzo. 07.11.2017.

    Jedan od najboljih s kojima si radio ? S kakvim si ti to trenerima onda radio sine ? Ovaj nije u zivotu 2. ligu osvojio, a kamoli 1., niti blizu nije bio...

  • mihic82 06.11.2017.

    Više potrošili na otpremnine trenerima nego što su na kupovinu igrača 😁😁

  • DrazKatalenic 06.11.2017.

    Treneri placaju danak zbog limitiranosti svojih igraca....jasno mi je da klubovi moraju prodavat najbolje da bi prezivjeli al ne kuzim kako stalno ocekuju rezultate a pola momcadi rasprodaju(bolju polovicu)...rijeka je skolski primjer,a i hajduk je blizu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare