To je to što me zanima!

Futsal Dinamo: Potjerali su nas iz Cibone i nije im to prvi put

Futsal je najgledaniji dvoranski sport u Hrvatskoj te je Cibona bila jedina adekvatna dvorana za polufinale doigravanja s obzirom na to da je četvrtfinale gledalo više od 1500 gledatelja, piše Futsal Dinamo
Vidi originalni članak

Ne daju nam u Cibonu, obavijestio je svoje navijače Futsal Dinamo koji će tako svoju polufinalnu utakmicu prvenstva Hrvatske protiv Novog Vremena Apfel u petak igrati u Kutiji šibica.

Utakmica Futsal Dinama je na rasporedu u petak od 20 sati.

Klub se s predstavnicima KK Cibone dogovorio oko svih detalja, a cibonaši su bili spremni pomaknuti svoj trening koji inače završava u 18:30 sati na raniji termin, međutim javio se Grad Zagreb i rekao - neće moći.

Svoju su odluku obrazložili "tehničkim razlozima i obvezama prema drugim korisnicima". Futsal Dinamo ističe kako ovo nije prvi put da im Grad zabranjuje igranje u Ciboni, a priopćenje s njihove službene stranice prenosimo u cjelosti:

Dragi članovi i navijači.

Ovim putem vas obavještavamo kako se utakmica polufinala prvenstva Hrvatske između Futsal Dinama i Novog Vremena Apfel (petak, 10.05., 20 sati) neće igrati u KC Dražen Petrović kako je prvotno najavljeno već u SD Trešnjevka, u popularnoj Kutiji šibica.

Kao razlog odbijanja prijavljene dvorane iz Ustanove za upravljanje sportskim objektima pri Gradu Zagrebu naveli su nam da se utakmica ne može održati u KC Dražen Petrović zbog “tehničkih razloga i obaveza prema našim drugim korisnicima”.

Naime, u 18.30 sati, na dan naše utakmice, košarkaši KK Cibone završili bi s treningom pred treću utakmicu polufinala prvenstva protiv KK Splita koja se igra dan kasnije u subotu, 11. svibnja.

Iako su nam predstavnici KK Cibone naznačili kako nema nikakvih problema oko termina naše utakmice, a bila je ideja i da se pomaknu termini treninga za ranije, predstavnici gradske Ustanove za upravljanje sportskim objektima pri Gradu Zagrebu zabranili su nam igranje utakmice iz “tehničkih razloga”.

Umjesto da se u Domu Dražena Petrovića održala manifestacija i promocija zagrebačkog sporta, kada bi u tri dana tri zagrebačka kluba (Futsal Dinamo, Cibona i legende NK Dinama) odigrale svoje utakmice, predstavnici Grada Zagreba i Uprava Košarkaškog centra Dražen Petrović zabranili su nam igranje u gradskoj dvorani.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da nam Grad Zagreb zabranjuje – bez pravog i konkretnog razloga – igranje u gradskoj dvorani.

Također, napominjemo i kako je futsal najgledaniji dvoranski sport u Hrvatskoj te je 'Cibona' bila jedina adekvatna dvorana za polufinale doigravanja s obzirom na to da je četvrtfinale gledalo više od 1.500 gledatelja.

S obzirom na to da će se utakmica odigrati u dvorani Kutija šibica, apeliramo na sve navijače da što ranije kupe ulaznice jer očekujemo ispunjenu dvoranu i postoji velika mogućnost da će mnogi naši navijači ostati bez ulaznice.

Unatoč svemu, veselimo se utakmici u petak uz vjeru da ćemo na krilima naših navijača izboriti majstoricu za finale.

Uprava Kluba ubrzo će se oglasiti s detaljnijim obrazloženjem “slučaja Cibone”.

Futsal Dinamo

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Goldy1987 09.05.2019.

    Mene zanima zasto je ovo clanak o futsal dinamu a ne o apfel novom vremenu ? Ako cemo uzeti gradove iz kojih ekipe dolaze i ako se u obzir uzme broj stanovnika tih gradova onda je naposjeceniji domacin upravo novo vrijeme iz makarske

  • 09.05.2019.

    Nisu ludi da im daju igrati pa da im popale sve stolice.

  • Flinta 09.05.2019.

    Nazalost dok god nam hercegovci vladaju gradom takve stvari ce se dogadati iz jednostavnog razloga jer se ne mogu u taj klub uhljebiti i sisati novce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare