To je to što me zanima!

Gaethje: Conore, sve si izgubio. Smiješan si i užasan čovjek...

Dogovorite mi revanš protiv Khabiba u Moskvi, poručio je Conor McGregor odmah nakon što je Khabib Nurmagomedov slavio protiv Dustina Poiriera u borbi za obranu naslova prvaka....
Vidi originalni članak

Khabib Nurmagomedov (28-0) u sjajnoj borbi obranio je naslov prvaka lake kategorije protiv Dustina Poiriera.

Khabib je radio ono što najbolje zna i, kao i sve protivnike do sada, Poiriera 'mrcvario' u klinču i parteru prije nego ga je završio stražnjim gušenjem. Nakon borbe pokazao mu je veliko poštovanje i odlučio prodati majicu koju je nosio nakon borbe. Kaže da će sav prihod pokloniti Poirieru jer mu je to želja.

TONY FERGUSON JE IDUĆI Revanš Khabiba i McGregora? Izvediv je uz samo jedan uvjet

ZAŠTITNI ZNAK Zašto Khabib nosi onu čupavu kapu? Za 50 $ stvorio je mit

Prošle godine Khabib je pobijedio i Conora McGregora, irskog borca, koji nakon toga više nije ulazio u oktogon. Sada Conor želi revanš, a šef kaveza, Dana White, poručio je da će Conor dobiti borbu s Khabibom jedino ako se Tony Ferguson odbije boriti protiv neporaženog Nurmagomedova. 

Na Conorovu poruku burno je reagirao Justin Gaethje, jedan od najboljih boraca lake kategorije i nesuđeni Conorov suparnik.

- Ti si smiješan Conore. Izgubio si sve što si imao - rekao je, a onda je prokomentirao i Irca kao osobu.

- Osim toga, govno si čovjeka, užasan otac i suprug. J**i se- napisao je Gaethje koji se idućeg vikenda bori protiv Donalda Cerronea.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Goldy1987 09.09.2019.

    Zar sam ja jedini kojem je Irac drazi od ovog kavkazaša ?

  • Ragnar4231 09.09.2019.

    conor seronja, sad bi ga razbili i holloway i poirier..nema on kaj traziti borbu za naslov jer je od najboljeg borca ufc-a sad ostao samo cirkusant i trash talk..

  • lessi 09.09.2019.

    Sve veliki pratitelji UFC-a, a ne znaju tko je Justin Gaethje. Najatraktivniji borac današnjice čije su borbe čisti spektakl. Da malo više vremena posveti taktici vjerojatno bi bio prvak prije ili kasnije. Ovako je samo hodajući highlight, kojega nitko ne želi vidjeti na suprotnoj strani. Jer kad se boriš protiv Gaethjea, pobijedio ili izgubio, znaš da ćeš dobiti poštene batine i skratit si karijeru za 2-3 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare