To je to što me zanima!

Galata opušteno na Splićane?! Arda i Falcao čuvaju se za derbi

Arda, Feghouli i Falcao neće zaigrati protiv Splićana, trener ih čuva za derbi s Fenerbahčeom. Umjesto njih bi trebali zaigrati Emre Kilinc, Taylan i Marcao, kažu turski kolege...
Vidi originalni članak

Galatasaray igra 287. utakmicu u Europi. Turski velikan protiv hrvatskog velikana - Hajduka u najnezgodnijem trenutku za domaći sastav. Nakon jednog derbija prije par dana u kojemu su slavili s 2-0 protiv prvaka Istanbul Baseksehira, nakon utakmice s Hajdukom čeka ih derbi turske lige: okršaj s Fenerbahčeom.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajdukovci u Istanbulu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Momčad iz Splita dovela je sve svoje igrače na utakmicu 3. pretkola Europske lige i u utorak su stigli u Istanbul", piše Aspor.com.tr pa najavljuje:

"Arda, Feghouli i Falcao neće zaigrati protiv Splićana, trener ih čuva za derbi s Fenerbahčeom. Umjesto njih bi trebali zaigrati Emre Kilinc, Taylan i Marcao."

'ZABIT ĆEMO GALATASARAYU' Diamantakos: Neću tražiti dres od Turana ni Falcaa. Ali ako oni budu htjeli moj, dat ću im ga...

"Oči su okrenute utakmici s Hajdukom, ali misli su na derbiju protiv Fenerbahčea", piše Fanatik.com.tr. 

"Fatih Terim će napraviti značajne izmjene u ekipi kako bi bila maksimalno efikasna protiv Fenera u subotu", najavio je isti portal.

POSLIJE HAJDUKA - FENER Galatasaray u odličnom ritmu dočekuje 'bile': Slavili u derbiju

Marin Ljubić, Kristian Dimitrov, Darko Nejašmić, Leon Kreković, Marin Jakoliš, Mijo Caktaš, Dimitrios Diamantakos, Nihad Mujakić, Mario Čuić, Jani Atanasov Jairo, Adam Gyurcso, Stanko Jurić, David Čolina, Mario Vušković, Darko Todorović, Josip Posavec, Bassel Jradi i Karlo Sentić prijavljeni su po dolasku u Istanbul na listi Hajduka.

Podsjetimo, Hari Vukas je najavio: "Ne idemo na izlet, dat ćemo sve od sebe da eliminiramo veliki Galatasaray!"

- Nismo mogli teže, Galatasaray spada u red najvećih europskih klubova - požalio se pomoćni trener Jurica Vučko, ali onda najavio:

- Ali nogomet je jedini sport u kojem na papiru lošiji protivnik može pobijediti. Zato je zanimljiv. Motivacija će biti ogromna, pa iako su Turci favoriti, neće ni njima biti svejedno. Znaju da igraju s Hajdukom, da Hajduk može biti i loš, ali u jednoj utakmici ovakvog tipa može se svašta dogoditi - proanalizirao je Vučko.

Ako Splićani pobijede Galatasaray u 3. pretkolu, u play-offu će ih dočekati Rangers ili Willem II, i to opet na gostovanju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SPALATINO 23.09.2020.

    Amo i mi onda odmorit Miju Caktaša ionako čemo ih razbit ili če nas razbit

  • dite_s_mora 23.09.2020.

    sritno moji bili..mozete vi to

  • covik_s_mora 23.09.2020.

    Pristup sa hajdučkim srcem, gineći na terenu i bez misli na poraz mozemo proc dalje. Ostavite muda na terenu, izborite se za dres i niko van nista nece rec za ispadanje... a bude li to opet kukavicki bez volje, trke, zelje, lose nam se pise... HZV!

Komentiraj...
Vidi sve komentare