To je to što me zanima!

Galatasaray krenuo po Caktaša!

Turski velikan prije nekoliko je dana raskunuo suradnju s Younèsom Belhandom, a prva želja za njegovu zamjenu upravo je bivši kapetan Hajduka, koji je izbačen u drugu momčad
Vidi originalni članak

Donedavni kapetan Hajduka Mijo Caktaš (28) zadnja tri tjedna trenira s drugom momčadi nakon što je odbio potpisati novi ugovor koji mu istječe na kraju sezone, a nakon toga će, ne dođe li do nekog preokreta, napustiti Poljud.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na dobre igre ove sezone, neće mu nedostajati ponuda, među kojima je i ona turskog velikana Galatasaraya, piše Milliyet.

Galata je krenuo u potragu za novom desetkom nakon raskida suradnje s Marokancem Younèsom Belhandom (31), koji je kritizirao upravu, i da je baš Caktaš njegov prvi izbor. Ni sam igrač, pišu u turskim medijima, nema ništa protiv toga.

UOČI KUPA Osmi nastavak sage 'Hajduk traži pobjedu u Velikoj Gorici'

Kako doznajemo, Galatasarayeva ponuda jedna je od pet ozbiljnih koje Mijo ima u ovom trenutku, a o njima će odlučiti po isteku ugovora na ljeto.

Caktaš je ove sezone zabio devet golova i dodao tri asistencije u 17 utakmica, a prošle je kao veznjak zabio 20 puta u 33 utakmice. Tad su ga također htjeli u Turskoj, i to u Trabzonsporu, ali odlučio je ostati. Sad je selidba ipak izvjesna.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 16.03.2021.

    Pustimo sad sprdanja i to,al Caktaš je realno dobar igrač ma koliko ga neki pljuvali ovdje.

  • a disi ti 16.03.2021.

    Jel mora Hajduk platit njima da ga uzmu il kako ide?

  • nogomet123 16.03.2021.

    Čuo sam da je i NK Belišće zainteresirano

Komentiraj...
Vidi sve komentare