To je to što me zanima!

Galaxy: Milanova ponuda za Beckhama je smiješna

Iz kluba Davida Beckhama, LA Galaxyja, upozorili su Milan da preda “pravu ponudu” za njegovu kupnju, budući da prvu nisu ni uzeli u obzir...
Vidi originalni članak

U Milanu vjeruju da će uspjeti zadržati Beckhama na San Siru iako mu posudba službeno ističe 9. ožujka, te su predali službenu ponudu za njegovu kupnju vrijednu 5 milijuna eura, ali takve brojke nikako ne zadovoljavaju čelnike američkog kluba.
- Jesmo li blizu dogovora s Milanom? Iskreno, ne baš – rekao je izvršni direktor LA Galaxyja Tim Leiweke za Gazzettu dello Sport.
- Milan nam je dao smiješnu ponudu za Beckhama prije dva tjedna i mi smo ju odbili u trenu. Količina novca koju je Milan ponudio nije dovoljna čak ni za pokrivanje troškova od prodaje njegovih dresova. Nakon toga nitko nam se nije službeno obratio i nisu dogovoreni nikakvi sastanci – dodao je Leiweke.
- Iz Milana su kontaktirali druge ljude, uključujući povjerenika MLS-lige, kao i Beckhamove agente, ali ne i nas. A mi smo i dalje vlasnici njegovog ugovora. To je velika pogreška i u Milanu nikako ne mogu shvatiti da bi se navijači mogli odreći svojih godišnjih ulaznica, sponzori tražiti kompenzacije u slučaju Beckhamova odlaska. I naši protivnici žele znati hoće li Galaxy igrati s Beckhamom ili bez njega.
- Ako ga u Milanu zaista žele, zašto odugovlače sa ponudom. Misle li zaista da ćemo pristati na manje novca. Ako je tako, varaju se. Čitao sam u novinama da će jedan od njihovih direktora, Gambini, sljedećih dana doći u Los Angeles. To je dobro, ali važno je da nam daju pravu ponudu.
Prema pisanju Gazzette, "prava ponuda" koja bi zadovoljila čelnike američkog kluba, trebala bi biti teška između deset i petnaest milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • thoMPson 20.02.2009.

    ovi ameri su isto udareni.... prije dva dana su rekli da njima ne tribaju pare, a sad se cjenkaju?! ko je ovde lud???

  • verdax 20.02.2009.

    tako i treba, becks je htio od amera pobrat pare pa zbrisat u milan... e moj becks, sad nek oni tebe malo je** u mozak kad ti je samo do love bilo ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare