Obavijesti

Sport

Komentari 2

Galaxy: Milanova ponuda za Beckhama je smiješna

Galaxy: Milanova ponuda za Beckhama je smiješna
1

Iz kluba Davida Beckhama, LA Galaxyja, upozorili su Milan da preda “pravu ponudu” za njegovu kupnju, budući da prvu nisu ni uzeli u obzir...

VIDEO

U Milanu vjeruju da će uspjeti zadržati Beckhama na San Siru iako mu posudba službeno ističe 9. ožujka, te su predali službenu ponudu za njegovu kupnju vrijednu 5 milijuna eura, ali takve brojke nikako ne zadovoljavaju čelnike američkog kluba.
- Jesmo li blizu dogovora s Milanom? Iskreno, ne baš – rekao je izvršni direktor LA Galaxyja Tim Leiweke za Gazzettu dello Sport.
- Milan nam je dao smiješnu ponudu za Beckhama prije dva tjedna i mi smo ju odbili u trenu. Količina novca koju je Milan ponudio nije dovoljna čak ni za pokrivanje troškova od prodaje njegovih dresova. Nakon toga nitko nam se nije službeno obratio i nisu dogovoreni nikakvi sastanci – dodao je Leiweke.
- Iz Milana su kontaktirali druge ljude, uključujući povjerenika MLS-lige, kao i Beckhamove agente, ali ne i nas. A mi smo i dalje vlasnici njegovog ugovora. To je velika pogreška i u Milanu nikako ne mogu shvatiti da bi se navijači mogli odreći svojih godišnjih ulaznica, sponzori tražiti kompenzacije u slučaju Beckhamova odlaska. I naši protivnici žele znati hoće li Galaxy igrati s Beckhamom ili bez njega.
- Ako ga u Milanu zaista žele, zašto odugovlače sa ponudom. Misle li zaista da ćemo pristati na manje novca. Ako je tako, varaju se. Čitao sam u novinama da će jedan od njihovih direktora, Gambini, sljedećih dana doći u Los Angeles. To je dobro, ali važno je da nam daju pravu ponudu.
Prema pisanju Gazzette, "prava ponuda" koja bi zadovoljila čelnike američkog kluba, trebala bi biti teška između deset i petnaest milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...