To je to što me zanima!

'Galebovi' uzeli bod 'lisicama'

Ovoga puta domaćin može biti sretan što je osvojio i bod. Naime, gosti su u 14. minuti imali penal, no Schmeichel je obranio udarac Neala Maupaya. Osim toga, u zadnjim trenutcima utakmice bila je i nedosuđena igra rukom
Vidi originalni članak

U prvom susretu 31. kola engleskog nogometnog prvenstva Leicester CityBrighton & Hove Albion su odigrali bez golova.

Domaćin je tako propustio još jednu priliku učvrstiti se na trećem mjestu ljestvice koje vodi u Ligu prvaka.

U posljednjih sedam ligaških kola 'lisice' su ostvarile samo jednu pobjedu, početkom ožujka protiv Aston Ville (4-0). Srećom, po Leicester niti glavni konkurenti za "Champions league" ne briljiraju.

LIVERPOOL I EVERTON Merseyside derbi najgledaniji u povijesti britanske televizije...

Ovoga puta domaćin može biti sretan što je osvojio i bod. Naime, gosti su u 14. minuti imali jedanaesterac, no Kasper Schmeichel je obranio udarac Neala Maupaya. Osim toga, u zadnjim trenutcima utakmice Leicesterov Maddison je ubacio loptu u šesnaesterac gdje je Vardy glavom pucao prema golu, a stoper Brightona je rukom blokirao loptu. Ruka nije bila u prirodnoj poziciji, no nije bilo ni namjere igranja, ali je zasigurno spriječio loptu da nastavi prema okviru gola.

VILLA - CHELSEA 1-2 Chelsea okrenuo Villu! Kovačić par puta opasno zaprijetio...

Leicester je i dalje treći sa 55 bodova, četiri više od Chelsea, dok Manchester United na petoj poziciji ima 46 bodova. Brighton je na 15. poziciji sa 33 boda.

U vodstvu je Liverpool sa 83 boda, 20 više od Manchester Cityja.

MAN CITY-BURNLEY 5-0 Fantastična igra Cityja, a iznad stadiona leteći transparent: 'White Lives Matter - Burnley'

Spursi slavili

U drugom susretu 31. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je pobijedio West Ham sa 2-0. Spursi su dominirali cijeli susret i posve zasluženo su osvojili tri boda.

Domaćin je stigao do vodstva u 64. minuti kada je Tomas Soucek zatresao vlastitu mrežu. Giovani Lo Celso je ubacio iz kornera, a češki veznjak nesretno ugurao loptu iza leđa Lukasza Fabianskog.

West Ham je mogao izjednačiti u 78. minuti, no Jarrod Bowen je pogodio vratnicu. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika Tottenham je razriješio u 82. minuti pogotkom Harryja Kanea za 2-0. Bio je to njegov 12. ligaški pogodak ove sezone, te ukupno 30. gol u susretima protiv londonskih klubova. Više od njega u londonskim derbijima zabili su tek Teddy Sheringham (32), Frank Lampard (32) i Thierry Henry (43).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tomislav22 23.06.2020.

    šta se dešava sa suđenjem u Engleskoj? Čist penal nisu svirali

Komentiraj...
Vidi sve komentare