To je to što me zanima!

Galerija: Evo kako su golmanu zahvalili Štrlek i ostali suigrači

Mislim da sam izgubio malo kose zbog stresa posljednjih dana, rekao je Ivan Stevanović nakon utakmice protiv Norveške u kojoj je branio fenomenalno. I dobio ovacije dvorane i suigrača
Vidi originalni članak

Golmani su bili najkritiziraniji igrači hrvatske rukometne reprezentacije nakon prve četiri utakmice na Europskom prvenstvu. S razlogom jer ukupno su imali svega 28 obrana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Protiv Norveške sve se to napokon okrenulo. Do pobjede 32-28 vodio nas je briljantni Ivan Stevanović s 14 obrana. A u četiri utakmice prije toga zajedno skupio ih je - 18.

Znali su to cijeniti i naši suigrači. Pa iako je Manuel Štrlek proglašen našim najboljim igračem sa šest golova, odmah je poklon-sat prepustio Stevanoviću koji je nekoliko puta dobio ovacije.

Bio je to okidač za cijelu reprezentaciju da mu potrči u zagrljaj. Dvorana je opet eruptirala pjevajući poznat hit Miše Kovača "Poljubi zemlju". Video pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Meksikanka_1 21.01.2018.

    Bravo,Štrlek,kapa do poda (za ono što je napravio nakon utakmice,nagradu je dao golmanu),ne znam na koju foru (koji su kriteriji) kad biraju najboljeg igrača na kraju svake utakmice,ali Štrlek je bio fer i dao je Stevanoviću nagradu jer ju je i više nego zaslužio

  • Glupijugovic 21.01.2018.

    BRAVOOOO hrčeki samo tako dalje raztur!!!! Mi navijamo za vas!!! 🇸🇮🇸🇮🇸🇮

  • onajkojizna 20.01.2018.

    Bolje da su se zahvalili EHFU to bi bilo realnije i postenije

Komentiraj...
Vidi sve komentare