To je to što me zanima!

Gallas ne zna zašutjeti: U Chelseaju su sami lažljivci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuz u redovima Arsenala je prošloga tjedna kritizirao suigrače, a ovog je tjedna na repertoaru njegov bivši klub, koji je navodno lagao o njemu
Vidi originalni članak

U ljeto 2006. bogati Chelsea je od Arsenala kupio Ashleyja Colea. Uz milijunsku odštetu, u suprotnom je smjeru otišao i William Gallas. Nisu se lijepo rastali, bilo je i teških riječi, a neke od njih Francuza bole i danas. Pogotovo pamti optužbe da je prijetio da će zabijati autogolove ako ga ne puste da ode iz Chelseaja.
- Ignorirali su istinu. Za njih sam bio samo igrač koji želi zabiti autogol. I nikoga nije bilo briga što sam Chelseaju posvetio pet godina života, što sam davao sve od sebe za klub - požalio se Gallas više od dvije godine nakon rastanka.
U nedjelju se William Gallas vraća na Stamford Bridge. Nosit će crveni Arsenalov dres s brojem 10 na leđima, a sigurno je da će zaraditi salve zvižduka.
- Rade sve što je u njihovoj moći da me navijači zamrze. Svi su zapamtili samo njihov potpuno lažnu vezriju priče i to me zaprepastilo - dodao je Gallas.
Iskusni stoper ima i novu autobiografiju, u kojoj je napisao da u Chelseaju više nije želio biti nakon što je klub odbio njegove zahtjeve za potpisivanje novog ugovora. No u klubu su potpuno izokrenuli njegove riječi. Sve u cilju da od njega naprave izdajnika, misli Gallas...
- Mourinho me pitao zašto više ne želim igrati za Chelsea. Rekao sam da u srcu nisam s tim klubom i da nisam koncentriran. Riskirao bih da radim pogreške koje inače ne radim.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • alo_mačko 28.11.2008.

    ne govori covik bezveze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare