To je to što me zanima!

Gallas tužan i posramljen te želi otići već u siječnju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
I nakon pobjede protiv Chelseaja, bivši kapetan Arsenala Gallas bio je najtužniji čovjek na terenu. Pozdravio je navijače, ali ne i strijelca Persieja
Vidi originalni članak

Iskusni branič Arsenala rekao je svojoj obitelji i prijateljima kako bi vrlo rado već u siječnju otišao u talijanski Milan. Prema pouzdanom izvoru novinara Suna, Gallas se osjeća poniženo nakon što mu je trener oduzeo kapetansku traku zbog kritiziranja suigrača.
- William trenutačno nije sretan čovjek. Nije se ispričao suigračima niti je to trener od njega tražio. Ponižen je i ozbiljno razmišlja o odlasku iz Arsenala u siječnju, ljeto je predaleko. Kaže kako je usamljen u svlačionici i na treningu. U momčadi više nema prijatelja i zato je jako tužan. Sigurno je da se ne želi vratiti u Francusku, no interes Milana mu je iznimno zanimljiv - ispričao je netko od članova Gallasove obitelji.
Nakon pobjede protiv Chelseaja, Gallas je prvi bacio dres navijačima, no s Persiejem koji im je donio pobjedu nije proslavio golove. Navijači Arsenala na svakoj utakmici od oduzimanja trake skandiraju Gallasovo ime i on im je neizmjerno zahvalan na podršci.
- Da, navijači ga snažno podupiru i on zna da je to tako. No pogledate li njegov govor tijela na terenu, sve će vam biti jasno. Sigurno nije isti čovjek kao prije oduzimanje trake. Nesretan je i želi što prije otići iz Arsenala. To i slijepac vidi - završio je Sunov izvor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare