To je to što me zanima!

Galliani: Razgovarao sam sa Cassanom, jako je dobre volje

Dopredsjednik prvaka Italije Milana, Adriano Galliani, umirio je navijače svog kluba rekavši kako je razgovarao s Antoniom Cassanom te da je igrač na putu oporavka
Vidi originalni članak

Antonio Cassano zadržan je u milanskoj bolnici na promatranju nakon što mu je pozlilo u avionu na povratku s utakmice u Rimu. Napadač je imao poremećaj govora i povremeno je gubio vid još dok je sa suigračima u avionu slavio pobjedu u derbiju. Odmah po slijetanju hitno je odvezen u bolnicu na pretrage te je zadržan na promatranju. Zasad se još ne zna što je točno uzrokovalo zdravstvene probleme, a talijanski mediji ne prestaju nagađati što se to događa sa zdravljem reprezentativca Italije. 

- Razgovarao sam s Antoniom i bio je jako dobre volje. Čini se vrlo miran, jak je on i sigurno će se oporaviti - umirio je sve navijače Milana dopredsjednik kluba Adriano Galliani, no nije želio otkriti o kojoj se bolesti točno radi.

Nagađa se kako je Cassano pretrpio moždani udar, a spominje se i poremećaj u dotoku krvi u mozak.

- Cijela momčad stoji uz njega, no sada su doktori s njim i brinu se najbolje što mogu. Svaki pacijent ima pravo na privatnost pa tako i Cassano. Ne znam koliko će morati izbivati s travnjaka, nisam doktor da dajem dijagnozu - zaključio je Milanov dopredsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • asroma1927 01.11.2011.

    nadam se da će ovaj dečko bit dobro i da nije ništa strašno

  • acm1899 31.10.2011.

    Fantantonio

  • user_101158 31.10.2011.

    ma i da pije i puši...vidi Balića, najbolji rukometaš svih vremena.!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare