To je to što me zanima!

Galliani: Robinho želi samo u Santos, ali sretni smo što je tu

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani osvrnuo na brazilskog nogometaša Robinha i njegovu budućnost na San Siru. Kaže kako je jedina brazilska opcija Santos...
Vidi originalni članak

Nekadašnji napadač Real Madrida i Manchester Cityja nije u provom planu kod trenera Massimiliana Allegrija. U siječnju je bio blizu napuštanja ''rossonera'', ali povratak u rodni Brazil se nije realizirao.

- Robinho se osjeća vrlo dobro u Milanu. Odbio je veliki broj brazilskih klubova budući da je Santos jedina opcija za njega ako se bude vraćao u domovinu. U siječnju nismo uspjeli postići dogovor sa Santosom iz nekoliko razloga, ali nije nam žao, sretni smo što je Robinho s nama - poručio je Galliani.

Robinhu ugovor s Milanom vrijedi do 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 2sm3tj65 04.03.2013.

    šteta što više nije ko nekad

  • manred 04.03.2013.

    robinho bio i ostao zvijer samo mu treba dati više da igra

  • area 62 04.03.2013.

    Galliani je u sinoć na Rai2 rekao puno važnijih stvari za nas milaniste.......da je Allegri potvrđen i za narednu sezonu, te da će igrački kadar ostati 99% isti kao i ove godine. Uvodi se potom nova politika organizacije u klubu. Trebala bi biti mješavina stila Ajax (kako pratiti mlade talente širom svijeta i kupovati ih prije nego li to drugi učine) i onog Barcelone (prilagoditi i koordinirati način treniranja svih uzrasta u klubu, tako da budu već pripremljeni u "glavi" za prvu momčad). Robinho je dakle "slatki" problem za klub, a ne slučaj koji kvari unutrašnju atmosferu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare