To je to što me zanima!

Galliani vikao na nogometaše Milana na kriznom sastanku

Momčad je katastrofalnim rezultatima ugrozila šesto mjesto koje vodi u Europu sljedeće sezone, a Mihajlović je odveo momčad u karantenu na tjedan dana
Vidi originalni članak

Dan nakon šokantnog poraza od Atalante koji je uzrokovao eksploziju kod čelnih ljudi Milana, ali i kod trener Siniše Mihajlovića, zbog serije loših rezultata, u Milanu je došlo do kriznog sastanka i suočavanja predsjednika kluba Adriana Gallianija, trener Mihajlovića i igrača momčadi.

Momčad je katastrofalnim rezultatima ugrozila šesto mjesto koje vodi u Europu sljedeće sezone, a Mihajlović je odveo momčad u karantenu na tjedan dana i poručio igračima da nitko ne može svojoj kući do kraja subotnjeg derbija protiv Juventusa. Nakon toga pred momčad je došao i Galliani te održao žustar govor i jakim riječima zatražio od igrača bolje igre.

Galliani od momčadi zahtjeva da izbore izlazak u Europu, a igračima je ipak dozvolio kratak odlazak kući da uzmu potrebnu odjeću za odlazak na sprovod Cesarea Maldinija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.04.2016.

    Milan je propao kada je stara garda otišla, a tu mislim na Pirla, Maldinija, Kaku, Gatussa, Seedorfa... Pojačanja su im propali Balotelli od koji nikad neće postati world class igrač, Kucka za kojeg nikad prije nisam čuo i slični ispod prosječni igrači. Treba dovesti i pravog trenera jer Ancelloti i Mihajlović ne mogu u istu rečenicu. Nažalost od velikog kluba više nije ništa ostalo te mislim da u bližoj budućnosti nema šansi za promjenu.

  • ACM_1899 05.04.2016.

    Mizerna igra u zadnje vrijeme.

  • globus 05.04.2016.

    Di će sad pred Juventus karantenu staviti....baš su našli utakmicu za vaditi se iz krize haha :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare