To je to što me zanima!

Bale slomio nos navijaču: Bio mi je to najljepši gol u karijeri!

Iako se Bale nazabijao golova u dresu Tottenhama i Real Madrida, nijedan mu, čini se, nije bio drag kao onaj u debiju Walesa na europskim prvenstvima i pobjedi protiv Slovačke
Vidi originalni članak

Namjestio je loptu za slobodni udarac, pogodio pokraj živog zida i gotovo po sredini gola Kozáčika, no slovački golman nije to mogao uhvatiti. Gareth Bale zabio je prvi od dva gola Walesa u povijesnoj pobjedi Otočana protiv Slovačke na startu Eura.

- Najbolji gol u karijeri? To je definitivno bio ovaj. Bio je to nezaboravan povijesni trenutak za našu državu, ali je najvažnije da smo uzeli tri boda i razveselili navijače - rekao je Bale u razgovoru za BBC nakon utakmice u Bordeauxu i pobjede 2-1.

Nakon što se Slovačka vratila preko zamjene Ondreja Dude, Velšanima je pobjedu donio njihov čovjek s klupe, Hal Robson-Kanu.

- Zamjene nakon ulaska trebaju pomoći, a Hal je bio fantastičan. Svi znamo da je ovo momčadska igra i da svatko ima određeni dio posla koji mora obaviti. Nastavit ćemo se boriti - kazao je Bale, čiju reprezentaciju u četvrtak očekuje okršaj portiv Engleske.

Bale se očito posebno pripremao za slobodne udarce jer ih je vježbao na zagrijavanju uoči utakmice, ali nije bio tako precizan kao u desetoj minuti utakmice. Jednoga je svog navijača, naime, pogodio u nos i tako ga slomio. Vidjevši što je napravio, Velšanin je ubrzo došao do unesrećenoga i ispričao mu se.

- Idemo utakmicu po utakmicu, ali više ne mislimo na ovu, već samo na Englesku. Naši su dečki pokazali nevjerojatnu strast i jako puno hrabrosti da se vrate; nevjerojatan stav i mentalitet. Mislim da je ovo bila sjajna utakmica, imala je sve; golove, bila je naporna, vidjeli smo dobar nogomet, a atmosfera je bila sjajna, tako da je ovo bilo nevjerojatno poslijepodne - rekao je izbornik Walesa Chris Coleman i prokomentirao nastup svog najboljeg igrača:

- Kada u momčadi imate jednog od najboljih igrača na svijetu, normalno je da će ljudi pričati o njemu. On to zaslužuje, a nama to ne smeta - poručio je.

Osim zbog sjajnog gola, Bale je pozornost javnosti opet izazvao zbog otkrivanja nedostatka kose na tjemenu, što bezuspješno pokušava sakriti frizurom. Bez kose ili s njom, u svakom slučaju je ubojit...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pjetro69 12.06.2016.

    mozes rec kaj oces al najljepsi gol mu je protiv barce finale kupa kralja 2014

  • mesuney 12.06.2016.

    najlijepsi gol, a slobodnjak isao po sredini gola

  • It's kišing 12.06.2016.

    Wales ide daleko na ovom Euru...usudim se reci i do polifinala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare