To je to što me zanima!

Gary Lineker: Ronaldo protiv mudonje? Neće dobro završiti

Ronaldu "male" utakmice nisu bitne, on želi igrati samo "velike", a kada igra ne želi izlaziti van kada to trener odluči. No, Maurizio Sarri odlučio je to čak dva puta u pet dana, što se Portugalcu ne sviđa...
Vidi originalni članak

Trener Juventusa, Maurizio Sarri, pravi je šef koji se ne boji niti velikog Cristiana Ronalda. Iako je na početku sezone najavio kako će slušati sve upute Sarrija jer je dobrobit ekipe najvažnija, a kroz nekoliko kola stigle su i pohvale kako se Ronaldo promijenio iz "sebičnog" igrača u pravog člana tima, posljednjih dana je ipak zaiskrilo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sarri drugu utakmicu za redom vadi Ronalda, koji na to prođe pored njega bez pozdrava. Imam osjećaj da to neće dobro završiti. Ali moram reći da Sarri ima velika mu*a, napisao je na svom Twitteru Gary Lineker, slavni engleski nogometaši 80-ih i 90-ih koji je igrao za Tottenham, Barcelonu, Leicester i Everton te englesku reprezentaciju.

LEGENDA GA OPRALA Ronaldo s terena odjurio kući?! 'Nije prešao nikoga tri godine'

Naime, Ronaldu "male" utakmice nisu bitne, on želi igrati samo Ligu prvaka i poneke veće utakmice u Seriji A, a kada igra ne želi izlaziti van kada to trener odluči, a Maurizio Sarri odlučio je to čak dva puta u pet dana. Sudeći po Ronaldovim reakcijama pri izlasku s travnjaka, Portugalac nikako nije sretan zbog takvog tretmana. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se sve rasplesti.

JUVENTUS - MILAN 1-0 Juve srušio Milan i zasjeo na vrh: Rebić igrao pet minuta...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • AntiMamic1 12.11.2019.

    Pa pa Sarri

  • drakula1985 11.11.2019.

    Pokazao je kakav je šef kad mu golman nije htio izaći iz igre

  • 24 SATA NON-STOP 11.11.2019.

    otici ce trener. jer tako to ide kad se igraci pobune?

Komentiraj...
Vidi sve komentare