To je to što me zanima!

Gascoigne se pijan srušio pred hotelom pa završio u bolnici

Imao je štap ili štaku pa smo mislili da se radi o nemoćnom starčiću. Izgledao je jako staro i bolesno, rekao je jedan od svjedoka, koji je našao Gazzu u nesvjesti
Vidi originalni članak

Nakon što se legendarni engleski nogometaš Paul Gascoigne zbog narušenog zdravlja prijavio u kliniku za odvikavanje od alkohola početkom ove godine, mnogi su pomislili da će se potonuli bivši igrač osoviti na noge i okrenuti novu stranicu u životu.

No, nažalost, Gazza se ponovno okrenuo starim navikama pa se u posljednjih nekoliko dana našao u problemima, kojima je, dakako, kumovao alkohol. Prije dva dana je priveden u postaju nakon što je napao svoju suprugu Sheryl i službenu osobu na željezničkoj stanici u Stevenageu, da bi u utorak završio u bolnici.

Naime, Gascoigne se ispred jednog londonskog hotela srušio od alkoholiziranosti te je prebačen u bolnicu. Djelatnici hotela su pozvali hitnu pomoć nakon što su vidjeli bespomoćnog Gazzu kako s dvije boce džina u džepu leži bez svijesti na cesti.

- Imao je štap ili štaku pa smo mislili da se radi o nemoćnom starčiću. Nisam ga vidio kako pada, već da leži bez svijesti. Izgledao je jako staro i bolesno - rekao je australski turist, koji je bio jedan od svjedoka, dok je drugi opisao prizor za jednu TV postaju:

- Upravo sam vidio jedan od najtužnijih prizora, jako pijanog Gazzu. Ako možete doprijeti do njegovih prijatelja, molim vas, pomognite mu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • shamec 10.07.2013.

    I kad umre svi će reći da je bio ljudina,legenda i što sve ne..On je jedan veliki idiot na kojeg uopće netreba trošiti ni vrijeme niti lijekove..dajte mu 100 litara i nek ide već jednom kamo je krenuo!!!

  • floks19 10.07.2013.

    dajte vise odj s tim pijancem,cemu toliko paznje oko njega

  • morenocro 10.07.2013.

    tip je totalka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare