To je to što me zanima!

Gasperini ljut zbog Zapate: Pa čemu služe te 'prijateljske'?!

Gasperini, trener Dinamova suparnika u Ligi prvaka Atalante, nije skrivao svoju ljutnju jer je na tri tjedna ostao bez najboljeg napadača Zapate koji se ozlijedio u prijateljskom susretu Kolumbije i Čilea
Vidi originalni članak

- Opsovao sam kada sam čuo da se Duvan ozlijedio. Kakvog smisla ima putovati preko pola svijeta kako bi se odigrala nekakva beznačajna prijateljska utakmica? Neke utakmice nitko ne gleda, one su beskorisne kako s tehničko-taktičkog pogleda tako i sa zabavnog , rekao je trener Atalante Gian Piero Gasperini (61) nakon ozljede Duvana Zapate (28).

Gasperini je također predložio da se umjesto dvotjednih reprezentativnih stanki u rujnu, listopadu i studenom uvede jedna dugotrajna reprezentativna stanka tijekom jeseni.

- Nije u redu da se prvenstvo prekida tri puta u tri mjeseca. Smatram kako je bolje koncentrirati izazove koji stoje pred reprezentacijama u jedan dugotrajan termin - dodao je Gasperini.

Zbog ozljede zadobivene tijekom reprezentativne akcije Zapata će propustiti oba dvoboja Atalante protiv Manchester Cityja u 3. i 4. kolu 22. listopada i 6. studenoga. Istovremeno će Dinamo igrati protiv Šahtara. Nakon dva kola vodeći u skupini je Manchester City sa šest bodova, Dinamo i Šahtar imaju po tri, dok je Atalanta posljednja bez bodova. (fh)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ACM_1899 18.10.2019.

    To je stvarno šteta, u odličnoj je formi

  • ša ša šae 18.10.2019.

    Pa lik je u pravu, neka se napravi veća pauza po 2x godišnje i tu se odigraju sve kvalifikacije i utrpa pripremna/prijateljska. O ligi nacija ne treba trošiti riječi, beskorisno natjecanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare