To je to što me zanima!

Gattuso ošamario igrača jer se slikao s dresom Barcelone...

Gennaro Gattuso ukrao je show nakon prijateljske utakmice njegovog Milana i Barcelone. Naime, legendarni je veznjak na šaljiv način upozorio svog igrača da se ne slika s dresovima drugih klubova...
Vidi originalni članak

Bivši veznjak Milana, legendarni Gennaro Gattuso poznat je po prgavosti te izuzetno žustroj naravi, a to je pokazao još jednom kada je njegov Milan u okviru International Champions kupa, početkom osmog mjeseca, igrao protiv velike Barcelone

Njegovi izabranici ostvarili su minimalnu pobjedu od 1-0 zahvaljujući golu Andrea Silve duboko u sudačkoj nadoknadi, ali ono najzanimljivije dogodilo se tek nakon posljednjeg sučevog zvižduka. 

Mladi branič talijanskog kluba Gabriele Bellodi cijelu je tu proveo na klupi, a onda je poslije utakmice iskoristio priliku da uzme dres ponajboljeg svjetskog golmana Marc-Andrea ter Stegena te se s istim tim dresom planirao uslikati. 

U tom trenutku mu je iza leđa prolazio Gattuso koji ga iz šale ošamario jer se mladić slikao s dresom protivničkog kluba, a sve je to popraćeno smiješkom od strane obojice.

Inače, Gattuso je zasjeo na klupu Milana 27. studenog 2017. godine, a u tom je periodu slavni talijanski klub odigrao 35 utakmica od kojih su pobjedu ostvarili u njih 17 dok su po devet puta doživjeli poraz te odigrali neriješeno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 29.08.2018.

    Dobro da mu nije uklizao kao nekad...

  • 29.08.2018.

    Gattuso

  • Matek podravec u Irskoj 28.08.2018.

    Gatusso ljubomoran

Komentiraj...
Vidi sve komentare