To je to što me zanima!

Gavranović na Hitzfeldovu popisu, Hrvatsku će otpisati?

Najčitaniji švicarski dnevnik na njemačkom jeziku, Blick, ekskluzivno je objavio u četvrtak da će Ottmar Hitzfeld staviti Marija Gavranovića na popis reprezentativaca
Vidi originalni članak

U petak će u prostorijama Švicarskoga nogometnog saveza izbornik reprezentacije Ottmar Hitzfeld objelodaniti popis reprezentativaca za kvalifikacijski dvoboj protiv Bugarske u Sofiji.

Najčitaniji švicarski dnevnik na njemačkom jeziku, Blick, objavio je u četvrtak ekskluzivno da će se na njemu po prvi put naći ime 21-godišnjeg napadača Schalkea Marija Gavranovića, Švicarca hrvatskog podrijetla, za kojeg je također interes izrazio i Hrvatski nogometni savez na čelu s izbornikom Slavenom Bilićem.

"Nadajmo se da će se Gavranović sljedećeg utorka pojaviti na pripremama u Feusisbergu i zauvijek otkloniti dvojbe oko reprezentativne budućnosti. Izbornik zna: uvede li Gavranovića samo jednu minutu u igru 26. ožujka u Sofiji, napadač Schalkea više nikad neće moći zaigrati za Hrvatsku!", piše Blick.

Na direktan upit iz drugoga švicarskog dnevnika, 20 minutena, Gavranović je rekao:

- Ne mogu o tome u ovom trenutku ništa reći. Vidjet ćemo što će biti nakon što gospodin Hitzfeld objavi svoj popis.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • IceVrbz 17.03.2011.

    Nemamo mi njega što moliti čim razmatra odmah vidiš koliko mu je stalo do Hrvatske!

  • gaabri 17.03.2011.

    svako ima pravo izabrat gdje ce igrat.... ako nema srce VATRENO nije nam ni potreban sve za Hrvatsku Hrvatsku nizasto

  • bjosip 17.03.2011.

    ni ne treba nam takav igrac koji vaze ponude. da je pravi hrvat cekao bi poziv nase repke pa makar ga nikad ne pozvali. jer nama ne trebaju igraci koji ce igrat za repku samo zato da bi se prodali. trebaju nam igraci koji ce kad obuku dres na terenu ostavit srce i sve ostalo. kako je rakitic cekao i docekao, a nije ga bilic zvao samo zato da ga otme svicarcima nego ga je cekao da malo sazrije i zvao ga je u repku po zasluzi. ovaj decko nije zasluzio poziv na osnovu jedne tekme, a bilic je rekao da ga ima u vidu, a posto je nestrpljiv nek ide igrat i za banglades ako zeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare