To je to što me zanima!

Gavranović se vraća nogometu! Iznenadio izborom novog kluba

Pregovarao je ljetos sa Sionom, ali razgovori nisu urodili plodom. Nije pronašao angažman pa je koncem listopada odlučio objesiti kopačke o klin. Sad se vraća nogometu...
Vidi originalni članak

Mario Gavranović (34), bivši nogometaš Rijeke i Dinama, ljetos je po isteku ugovora napustio turski Kayserispor. Pregovarao je sa Sionom, ali razgovori nisu urodili plodom. Nije pronašao angažman pa je koncem listopada odlučio objesiti kopačke o klin.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar na derbiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadač koji je s Rijekom proslavio povijesnu dvostruku krunu u sezoni 16/17., a potom nakon dolaska u Maksimir osvojio još četiri naslova prvaka te dva Kupa, odlučio je da se želi posvetiti obitelji. 

Sa Švicarskom je sudjelovao na dva SP-a i na posljednjem Euru, koji će zauvijek pamtiti po golu Francuskoj u osmini finala. zabio je u nacionalnom dresu 16 golova. Prije dolaska u Rijeku 2016., igrao je za Lugano, Yverdon-Sport, Neuchatel Xamax, Schalke, Mainz i Zürich.

Dosadilo mu je biti u mirovini pa je pronašao novi angažman, igrat će za svoj gušt. Potpisao je za FC Mendrisio-Stabio, klub koji se natječe u četvrtom rangu švicarskog nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lopta je kockasta 🤣 20.01.2024.

    Propali pljuger!

  • Nepalac 20.01.2024.

    4 CH liga ima bolje uvjete od HNL-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare