To je to što me zanima!

Gazda Dallasa vrijeđao suce i dobio 100.000 dolara kazne

Vlasnik Dallasa izjavio je kako se nada još jednoj kazni prije odlaska Davida Sterna, koji s mjesta prvog čovjeka NBA lige odlazi 1. veljače. Dakle, ima još par dana
Vidi originalni članak

Mark Cuban, vlasnik NBA momčadi Dallasa, kažnjen je sa 100.000 dolara zbog vrijeđanja sudaca. Nakon poraza u gostima kod LA Clippersa (127:129), gazda Mavericksa verbalno je napao suce na parketu, a poletjele su i neke neprimjerene riječi.

Dallas je u toj utakmici u posljednjih pet minuta prokockao prednost od čak 17 koševa. Najjača košarkaška liga na svijetu ukupno je tijekom godina kaznila Cubana s više od 1.5 milijuna dolara, uglavnom zbog kritiziranja sudaca.

Vlasnik Dallasa izjavio je kako se nada još jednoj kazni prije odlaska Davida Sterna, koji s mjesta prvog čovjeka NBA lige odlazi 1. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • radislav 19.01.2014.

    samo po dzepu udaraj tako i treba jezik mlati para platii svee

  • SWEET CHILD 19.01.2014.

    Vlasnici NBA momčadi su redom miljarderi, većina njih ima i daleko više od tvojih 2,4 moj Chabenisky (Cuban), zamisli da se svaki od njih ponaša slično tvom bahatom ponašanju, NBA bi bio lakrdija, a oni si to moj Chabenisky neće dozvolit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare