To je to što me zanima!

Gazza: Svoje prijatelje papagaje častio sam pićem

Paul Gascoigne progovorio je u eksluzivnom intervjuu za Sun o svojim velikim problemima s alkoholizmom, drogom i depresijom
Vidi originalni članak

Ovisnost o alkoholu i drogama gurnule su Gascoignea posljednjih godina na rub provalije u kojoj je umalo izgubio i životnu bitku. Tijekom godina Gascoigne je više puta bio na rehabilitacijama, koje nisu urodile plodom, ali nakon one posljednje, u klinici Tonyja Adamsa, bivšeg Arsenalova kapetana, stvari se za njega čine puno svjetlije. Navodno Gascoigne nije taknuo alkohol tri mjeseca, a samoubojstvo mu više nije na pameti.
- Trenutačno mi se budućnost čini jako svijetlom. Ne mogu reći da neću više nikad piti, ali mogu reći da nisam pio danas i da se nadam da neću ni sutra - rekao je Gascoigne.
U proteklih 12 mjeseci popularni “Gazza” bio je čak tri puta na liječenju i 2008. godina za njega je definitivno najgora u životu. Sve je počelo operacijom kuka u prosincu 2007. godine.
- Ne sjećam se točno zašto sam se napio prvi put nakon operacije. Bio sam nekeko potišten, bio je Božić i htio sam piće. Krenuo sam s par čaša vina, pa nekoliko boca i tako se to nastavilo. U to vrijeme sam se preselio u hotel Marriott u Gatesheadu. Pio sam sve više i više, trusio vino i džin, ali nisam se mogao napiti. To je jako teško za alkoholičare.
Osim alkohola, Gascoigne je znao često uzimati i kokain, što ga je  nekoliko puta dovelo na prag ludila.
- Jedog sam dana pogledao u zrcalo i vidio papagaje (igračke na baterije) kako pričaju iza mene, ili barem sam tako mislio. Umislio sam si da su stvarni i naručio tri pića, jedno za sebe i dva za moje prijatelje. Družio sam se s njima dok im se baterije ne bi istrošile, a onda bih zvao poslugu u sobu da zamijeni baterije. Kad je poslužitelj stigao u sobu i uzeo papagaje da zamijeni baterije, ja sam zamislio da su oni odletjeli. A kad ih je vratio napunjene, bacio sam ih pod tuš za kaznu što su odletjeli - priznao je, među ostalim, Gascoigne.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 11 BILI 25.02.2009.

    milostivi boze sto alkohol i droga mogu uciniti od covika. on uopce ne slici na onog gazzu kakvog ga se sican a tek mu je neka priko 40. zao mi ga bija je veliki igrac a ujedno i komicar na travnjaku.

  • majmun66 25.02.2009.

    samo car može tako s el.papagajima pričat.Bio pijan ili n e

  • Tsubasa Ozora 25.02.2009.

    veliku karijeru je okončao na najgori način.. alkohol mu je toliko spržio mozak da mu se priviđaju stvari i da razgovara sa igračkama, stvarno tužno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare