To je to što me zanima!

Gazzetta: Hrvati su imali sve za osvajanje medalje

S iskustvom, dubinom i svježinom koje je momčad posjedovala mogli su se vratiti u krug medaljaša, misle talijanski novinari nakon Eurobasketa
Vidi originalni članak

Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport brojčanim je ocjenama bodovao učinke reprezentacija na netom završenom Europskom košarkaškom prvenstvu.
U Poljskoj je do europskog zlata došla reprezentacija Španjolske, očekivano, ali uz muke dok se nisu uhodali. Nakon što su kao posljednji izborili četvrtfinale, sve ostalo bilo je na visokoj razini, ili, kako to tvrdi Gazzetta, za ocjenu 8.5.
Što se Hrvatske tiče, njeno šesto mjesto i plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Turskoj, vrednovani su ocjenom 6.5, uz obrazloženje:
“Ovaj su put imali sve, iskustvo, dubinu i svježinu da se vrate u krug medaljaša nakon 14 godina. No, imali su oscilacija, a obrana im nikada nije bila prevaga. Bravo za bivšeg Rominog igrača Ukića”, objašnjava Gazzetta svoju ocjenu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Miguel2308 23.09.2009.

    ma bravo za Ukića! OK, ali s velikom dozom ezerve, taj Ukić me odsjeća na onu o kravi koja da 20 litara mlijeka...ustvari bi volio vidjeti koliko je lopti i napada taj čovjek uspio prodati a da ne govorimo kad su presudni trenuci u pitanju. a isto to pa i gore vrijedi za planinića.

  • JAX 21.09.2009.

    pravi se javljaju imaju potencijalno najbolju euromomcad nakon spanjolaca a nisu ni primirisali ep

  • aletheia 21.09.2009.

    krivo je more

Komentiraj...
Vidi sve komentare