To je to što me zanima!

Gazzetta hvali Vlašića i Jurića: 'U Atalanti nisu znali što bi kad su se našli na udaru Hrvata...'

Torino je u ponedjeljak pobijedio Atalantu 3-0 uz dvije asistencije Nikole Vlašića, a poznati talijanski list nahvalio je hrvatski dvojac: "Predstava totalnog nogometa i veličanstvena partija"
Vidi originalni članak

Predstava totalnog nogometa i veličanstvena partija. To je zasluga i trenera Torina Ivana Jurića (48) koji je nadmudrio hvaljenog suparnika Gian Piera Gasperinija (65), napisala je talijanska Gazzetta dello Sport u opisu pobjede Torina protiv Atalante (3-0) na domaćem terenu u najboljoj utakmici sezone.

BIO JE NEZAUSTAVLJIV VIDEO Vlašić odigrao najbolju utakmicu u sezoni! Briljirao je u razbijanju Pašalićeve Atalante

Izabranici hrvatskog stratega Ivana Jurića su predvođeni hrvatskim reprezentativcem Nikolom Vlašićem (26) koji je dva puta asistirao pobijedili momčad za koju je zaigrao još jedan 'vatreni', Mario Pašalić (28) koji je ušao u igru u 58. minuti i do kraja utakmice zaslužio šesticu. 

No, onaj torinski Splićanin bio je u centru pažnje, a od uglednog talijanskog lista dobio je ocjenu osam. Kod nas bi to bila oznaka da je bio najbolji pojedinac i to je to, no kod Talijana je to nešto mnogo više jer su oni ipak 'teži' na ocjenama. 

"Vlašić i Jurić vodili su Torino u najboljoj utakmici kluba ove sezone. Atalanta je jaka momčad s odličnim trenerom, ali nisu znali što ih je snašlo kad su se našli na udaru Hrvata. Bila je to sjajna utakmica trenera i momčadi koje se žele nadigravati, no Jurić je nadmudrio Gasperinija tako što se Sanabria vraćao iz špice kako bi pomogao Vlašiću iza usamljenog Zapate pred golom", pišu Talijani.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prva alka Grane 05.12.2023.

    Vlašić je za našeg malog proppalog baturinu messi kaj je je

  • zera 05.12.2023.

    Neboj se neće Vlašić u reprezentaciju i zadnje okuplja nakon naknadnog poziva čovjek izmisli ozljedu jer ga je Dalić uz Musu, Belju i Brekala označi kao krivca za ona dva poraza a čovjek igra 10 min.Pa nije Nikola glup da se odazove dok je Dalić izbornik.

  • Cole Younger 05.12.2023.

    Evo ga , opet je počelo guranje Vlašića kojeg se godinama poziva u najbolju vrstu a da to nije zaslužio i nije pružio skoro pa ništa koliko je mogao s obzirom koliko mu se pružalo prilika. Bio je dvaput na otoku i ništa , nula , nada . Samo čekam da počnu opet gurati Rebića , kojeg smo se jedva riješili i koji je skupa sa Vlašićem na dosta utakmica bio igrač manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare