To je to što me zanima!

Kladionice bruje: Meč Khabib - Tony ide u međunarodne vode?

Napokon je sve bilo dogovoreno za UFC 249 koji se trebao održati u Brooklynu, ali planove je Dani Whiteu i borcima pokvario korona virus. 'Bookmakeri' već danima nagađaju gdje će se priredba održati
Vidi originalni članak

Khabib Nurmagomedov (31) i Tony Ferguson (35) gore od želje da uđu u ring i odrade borbu za pojas u lakoj kategoriji. Nurmagomedov je neporažen i nosi pojas još od pobjede nas Conorom McGregorom 2018. U međuvremenu je Dagestanac sredio i Poiriera. Borba Nurmagomedova i Fergusona odgađale se kroz njihove karijere već četiri puta zbog raznih razloga.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napokon je sve bilo dogovoreno za UFC 249 koji se trebao održati u Brooklynu, ali planove je Dani Whiteu i borcima pokvario korona virus. Ipak, Dana je smirio stvar i potvrdio da će se priredba održati, ali lokaciju nije htio otkriti. 

- Zasad vam neću reći mjesto gdje ćemo održati event. Borba će se dogoditi na dogovoreni datum, bit će dostupna preko PPV-a (pay per view) i cijeli će svijet moći gledati - poručio je predsjednik UFC-a.

Misteriozna najava o mjestu koje će ugostiti priredbu i meč Nurmagomedova i Fergusona potaknula je "bookmakere" da iznesu svoje procjene. Jedna inozemna kladionica smatra da je prva opcija Florida.

Razlog? Tamo se, u Jacksonvilleu, unatoč velikoj pandemiji korona virusa, održao event Combat Night Pro 18. Zašto se onda ne bi mogao održati i UFC, logika je kladioničara...

Tečaj na Floridu iznosi 3.00. Potom slijede Ujedinjeni Arapski Emirati s 4.50 i Rusija sa 5.00. U ponudi spomenute kladionice nalazi se i nekoliko zanimljivih opcija poput međunarodnih voda, čak se spominjala i Zona 51, američka vojna baza čije je postojanje tamošnja vlada dugo negirala pa su neki iznijeli teoriju da Amerikanci tamo skrivaju NLO. Prema kladioničarima, veće šanse ima Zona 51, nego Sjeverna Koreja na koji je koeficijent "skromnih" 101.00.

Zašto Florida predvodi ovu listu? Nekoliko američkih portala tvrdi da se razlog skriva u činjenici jer je riječ o jednoj od rijetkih država koje su u jeku pandemije koronavirusa uspješno organizirale borilački event. Primjerice, Combat Night Pro 18 koji se održao prošle subote u Jacksonvilleu.

Popis mogućih lokacija i tečajeva koji ih prate pogledajte u nastavku članka.

Ponuda i koeficijenti za UFC 249

  • Florida 3.00
  • Ujedinjeni Arapski Emirati 4.50
  • Rusija 5.00
  • Meksiko 6.00
  • Saudijska Arabija 10.00
  • Južnoafrička Republika 11.00
  • Nevada 15.00
  • Međunarodne vode 26.00
  • Zona 51 81.00
  • Sjeverna Koreja 101.00
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Roberto Barcello 26.03.2020.

    Boli me đoko gdje će se ta dva zeca potuči,bitno je kad ćemo mi moći normalno živjet i kad će se pokrenut poslovi u HR ponovno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare