To je to što me zanima!

Gdje gledati Hrvatska - C. Gora?

Hrvatska je prošla natjecanje u skupini te nastavlja turnir u grupi I u kojoj još igraju Danska, Francuska, Island i Nizozemska. Utakmicu protiv Crne Gore pratite na RTL-u od 15.25 sati
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija izborila je drugi krug Europskog prvenstva pobjedama protiv Srbije i Ukrajine te je kao drugoplasiranu momčad skupine C očekuje dvoboj protiv Crne Gore. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva dana kasnije Hrvatska će igrati protiv Danske, najbolje momčadi skupine A koja se prošetala kroz grupnu fazu s tri čiste pobjede, a 24. siječnja protiv Islanda koji je pobjedom protiv Mađarske osigurao prvo mjesto u skupini B. U posljednjoj utakmici drugog kruga Hrvatska će 26. siječnja snage odmjeriti s Nizozemskom.

Crna Gora, kao nova senzacija na ovom Euru, šokirala je Sjevernu Makedoniju nakon čega je pobijedila Sloveniju i izbacila je s turnira. 

Utakmica se igra u Budimpešti, u novoj dvorani MVM Dome otvorenoj specijalno za ovo prvenstvo koja može primiti 20.000 ljudi, a prema najavama se očekuje preko 4000 hrvatskih navijača.

Problem za izbornika Hrvoja Horvata je što će EHF rezultate PCR testiranja poslati tek pola sata prije utakmice što znači da gotovo do samog početka nećemo znati tko će igrati. 

Zbog problema s leđima, Domagoj Duvnjak i dalje je na terapijama u Kielu, ali postoji mogućnost da će se pridružiti reprezentaciji u subotu za susret protiv Danske. 

Korona virus razlog je zbog kojeg gotovo svaki dan jedan igrač otpadne pa je Hrvatska  pozvala čak 34 igrača. 

Nakon četiri godine, vratio se i Mirko Alilović koji je posljednju utakmicu odigrao na Euru u Zagrebu protiv Češke nakon čega se oprostio od reprezentacije. On je stigao kao zamjena za Matu Šunjića, a Jakov Gojun došao je umjesto mladog Nikole Grahovca. 

Prijenos utakmice između Hrvatske i Crne Gore možete gledati na RTL-u od 15.30.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jamesbond7777 20.01.2022.

    Htv daje snimku u 02:30

  • 20.01.2022.

    idemo do finala ajmoo nema labavoooo

  • uwaga 20.01.2022.

    Ja ću u dnevnom bovarku

Komentiraj...
Vidi sve komentare