To je to što me zanima!

Gdje gledati Hrvatska - Turska?

Hrvatska je favorit u utakmici s Turskom. Kladionice su na pobjedu 'vatrenih' stavile koeficijent 1.70, a na pobjedu Turske 5.40, dok je za neriješeni izhod koeficijent 3.60
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija može napraviti veliki korak prema plasmanu na Euro 2024. pobjedom protiv Turske na Opus Areni u Osijeku (20.45 sati).

'Vatreni' imaju deset bodova, jednako kao i Turci, ali Hrvatska je zbog obaveza u završnici Lige nacija odigrala manje utakmica, odnosno jednu manje od Turske. Hrvatska je u ožujku s 2-0 slavila u Turskoj, a pobjedom u Osijeku mogu 'pobjeći' Turskoj na tri boda prednosti uz utakmicu manje i time napraviti veliki korak prema plasmanu na Euro i prvom mjestu u skupini.

KAPETAN UOČI TURSKE Modrić: Nisam razgovarao s Livajom, a situacija u Realu je za mene nova, želim više igrati

Zlatko Dalić ne može računati na neke od aduta. Zbog ozljeda su otpisani Andrej Kramarić, Ivan Perišić i Luka Ivanušec, a Tursku će propustiti i Bruno Petković. 

- Ovo je ključna utakmica za odlazak na Euro. Tako razmišljamo i tako se pripremamo za Tursku. Kod nas uvijek ima pritiska, uvijek netko nedostaje, ali ovoga puta smo bez dva najbolja napadača. Oni su u mojem mandatu dali najviše golova, uvijek je jedan od njih dvojice bio taj koji bi zabio gol i riješio utakmicu. To je za nas jedan hendikep, ali imamo nove igrače koji su čekali svoju šansu. Sad će ju dobiti - rekao je Dalić.

Vincenzo Montella, novi izbornik Turske, reprezentaciju je preuzeo prije dva tjedna.

IZBORNIK UOČI TURSKE Dalić: Neću forsirati Petkovića i Juranovića! Bit će na klupi, a Musa je u prednosti nad Beljom

- Moji igrači žele učiti, žele pobjedu. Hrvatska je za nas pravi test, ipak je riječ o trećoj reprezentaciji na svijetu, dobro smo se pripremili. Ovo je ipak nogomet, iskušat ćemo neke stvari koje smo trenirali - rekao je.

Hrvatska je favorit u utakmici s Turskom. Kladionice su na pobjedu 'vatrenih' stavile koeficijent 1.70, a na pobjedu Turske 5.40, dok je za neriješeni ishod koeficijent 3.60.

ZADNJE PRIPREME FOTO 'Vatreni' odradili trening pod reflektorima Opus Arene, Petković je trenirao odvojeno...

Utakmica počinje u 20.45 sati, a možete ju gledati na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • freeshooter 12.10.2023.

    ...govorni automat Nove TV...Bla Bla 2.0 sa mogućnošću neprekidnog bla bla... prestrašno...

  • papagrump 12.10.2023.

    Na tavanu gledam sa paukovima

  • Dalmatinac1911th 12.10.2023.

    Ajmo Turska, volimo te mi! 👏🏻👏🏻👏🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare