To je to što me zanima!

Gdje gledati Ligu prvaka? Barca dočekuje Napoli, Arsenal po prvo četvrtfinale nakon 2010.!

Kada je Barca izbjegla poraz u prvoj utakmici nokaut faze Lige prvaka u gostima, prošla je u sljedeći krug u 20 od 21 pokušaja, a Porto nikada nije pobijedio na Otoku
Vidi originalni članak

Danas nas očekuju dvije uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka. Na Montjuic stadionu susrest će se Barcelona i Napoli. Nakon remija u prvoj utakmici čeka nas spektakl za prolazak u četvrtfinale.

Barcelona ima razloga za samouvjerenost uoči uzvratne utakmice protiv Napolija. Remizirali su 1-1 u prvoj utakmici na teškom gostovanju u Napulju. Xavijevi igrači imaju niz od osam utakmica bez poraza koji uključuje pet pobjeda, a Barcelona je zadržala praznu mrežu u posljednje tri utakmice.

 

Kada je Barca izbjegla poraz u prvoj utakmici nokaut faze Lige prvaka u gostima, prošla je u sljedeći krug u 20 od 21 pokušaja. Barcelona je neporažena u svojih pet prethodnih susreta s Napolijem. Barca četvrtfinale Lige prvaka nije igrala od 2020. godine kada je izgubila od Bayern Münchena 8-2. Zanimljivo, do četvrtfinala su tada došli baš preko Napolija.

Napoli je bio u opasnosti u prvoj utakmici i zapravo je trebao izgubiti u Napulju. U petak su kiksali i odigrali su 1-1 protiv Torina i ako žele proći u četvrtfinale Lige prvaka drugu godinu za redom moraju znatno poboljšati svoju igru. Talijanima ne ide u korist i to što su ispali u 11 navrata u kojima nisu uspjeli pobijediti kod kuće u europskim natjecanjima.

PREMIERSHIP Arsenal opet na vrhu! Namučili se, ali srušili Brentford pred kraj

Xavi će u lov na četvrtfinale morati bez Baldea, Gavija, Pedrija i De Jonga, a pod upitnikom su još Alonso i Torres. 

Arsenal je u odličnoj formi

U drugoj utakmici dana susrest će se Arsenal i Porto. Portugalci su slavili u prvoj utakmici i tako napravili veliko iznenađenje.

 Galeno je pred kraj utakmice slomio otpor topnika i stavila veliki posao pred momčad Mikela Artete uoči uzvrata. Nije taj poraz pokolebao Arsenal koji igra sjajno u Premijer ligi. Arsenal je na nizu od osam pobjeda u domaćoj ligi, a u tih osam utakmica zabili su čak 33 gola.

VIDEO: SJAJAN GOL Barcelonu opet spasio čudesni tinejdžer fantastičnim golom

Porto je u prvoj utakmici odigrao hrabro, ali u korist im ne ide podatak da su samo jednom pobijedili englesku momčad u gostima, a izgubili su čak 19 utakmica na Otoku. Ove dvije momčadi susrele su se posljednji put u Ligi prvaka 2010. godine, a tada smo imali sličan scenarij. 

Porto je na domaćem terenu slavio s 2-1 i tako napravio veliko iznenađenje uoči uzvrata u Engleskoj. Topnici su u uzvratu slavili s čak 5-0 i bez problema prošli u svoje posljednje četvrtfinale Lige prvaka.

Oba susreta počinju u 21 sat, a utakmicu između Barcelone i Napolija možete gledati na programu Arena Sport 1, dok utakmicu između Arsenala i Porta možete gledati na programu Arena Sport 3.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • strmi007 12.03.2024.

    Napoliiiiiiiiiii

  • IvanWolf 12.03.2024.

    Obje utakmice na Stan sport u 4k rezoluciji, s tim da će Arsenal biti i na TNT Ultimate 4k sa detaljnim analizama i svim detaljima izravno sa stadiona...jedva čekam

  • Monza.1995 12.03.2024.

    Sretno ovaj tjedan svim Hr klubovima u Europi 🇵🇾🇵🇾💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare