To je to što me zanima!

Gdje gledati Ligu prvaka? Messi protiv Juvea, ali bez Ronalda...

Može li Šahtar srušiti i Inter? Kako će Juve bez Ronalda? Pitanja su koja ćemo doznati u utorak i srijedu kada nam slijedi drugo kolo Lige prvaka. Nove poslastice i spektakli, a sve možete pratiti uživo...
Vidi originalni članak

Mislili ste da slijedi predah? E, pa nema odmora! Nakon sjajnog uvodnog kola u kojem smo mogli uživati u sjajnim utakmicama, u utorak i srijedu nas čekaju nove poslastice u Ligi prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog kasnog završetka prošle sezone, klubovi nemaju puno odmora. Utakmice se igraju svaki tjedan, osim jednog tjedna pauze između 3. i 4. kola. 

Nakon četvorke Atletico Madridu, europski prvak Bayern München će u goste kod Lokomotiv Moskve i našeg Vedrana Ćorluke. Najveće iznenađenje prvog kola je Šahtar koji je bez nekoliko važnih igrača senzacionalno pobijedio Real u Madridu te nakon prve utakmice drži čelo skupine u kojoj se još nalaze Inter i Borussia Mönchengladbach.

A u sljedećem kolu im u goste stižu Nerazzuri predvođeni Perišićem i Brozovićem koji su protiv Nijemaca na jedvite jade izvukli bod. Gorak okus iz prvog kola pokušat će isprati i Real Madrid predvođen našim Modrićem.

A čeka ih Borussija u Mönchengladbachu. Real je ostao u šoku nakon poraza od Šahtara, ali dobro raspoloženje su vratili pobjedom nad Barcelonom na Camp Nou. Naravno, Madriđane se nikada ne smije otpisati, koliko god utakmica izgubili, a naravno, i ovaj put ulaze u susret kao ogromni favoriti.

Od drugih hrvatskih predstavnika, Mario Pašalić će s Atalantom tražiti pobjedu protiv Ajaxa, a Duje Ćaleta-Car će pokušati zaustaviti Kvina de Bruynea i društvo.

U srijedu čeka prava poslastica. Od 21 sat će u Torinu zaigrati Juventus i Barcelona. Mnogi su se radovali novom susretu Lea Messija i Cristiana Ronalda, ali Portugalca neće biti.

On je nedavno bio pozitivan na korona virus, a kako se još nije oporavio, tako neće biti na raspolaganju treneru Pirlu. Kako god, čeka nas spektakl, a Katalonci sigurno i dalje pamte one teške poraze iz 2017. godine kada ih je Juve 'isprašio' u polufinalu na krilima sjajnog Dybale. I jedni i drugi nisu u bajnoj formi. Juventus je u seriji od tri remija zaredom, još se traže u novom sustavu koji je nametnuo Andrea Pirlo, a u Barceloni se i dalje ne zna tko pije, a tko plaća. Ronald Koeman je tek stigao i nije uspio uspio posložiti momčad, a u porazu od Reala su se vidjele sve slabosti.

Messi je totalno bezvoljan, u drastičnom je padu forme, a dok klub ima već tri poraza u La Ligi, predsjednik Bartomeu ratuje sa svima u klubu i uporno odbija otići.

Kako god, pobjeda bi i jednima i drugima jako puno značila. 

Unitedu će se na Old Traffordu suprotstaviti Leipzig koji je prošle sezone senzacionalno došao do polufinala gdje je izgubio od PSG-a, a 'crveni vragovi' su u prošlom kolu srušili baš francuskog prvaka. Dejan Lovren i njegov Zenit gostuju kod Borussije u Dortmundu, a Chelsea i Mateo Kovačić će tražiti prvu pobjedu u novoj sezoni kod Krasnodara. Sevilla Ivana Rakitića pak dočekuje Rennes.

Daljinski u ruke, približite stolić najdražem naslonjaču, uzmite najdraže jelo i piće i maraton Lige prvaka može početi!

Popis utakmica:

Utorak, 27. listopada

Lokomotiv Moskva - Bayern (PlanetSport 2, 18.55)

Šahtar - Inter (PlanetSport 3, 18.55)

Borussia Mönchengladbach - Real Madrid (PlanetSport 1, 21.00)

Atalanta - Ajax (PlanetSport 2, 21.00)

Atletico - Salzburg (PlanetSport 3, 21.00)

Marseille - Manchester City (PlanetSport 4, 21.00)

Liverpool - Midtjylland (PlanetSport 5, 21.00)

Srijeda, 28. listopada

Bašakšehir - PSG (PlanetSport 2, 18.55)

Krasnodar - Chelsea (Planet Sport 3, 18.55)

Manchester United - Leipzig (PlanetSport 1, 21.00)

Borussia Dortmund - Zenit (Planet Sport 2, 21.00)

Sevilla - Rennes (PlanetSport 3, 21.00)

Club Brugge - Lazio (PlanetSport 4, 21.00)

Ferencvaros - Dinamo Kijev (PlanetSport 5, 21.00)

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lip covik 27.10.2020.

    normalno da cu gledat preko live streama

  • 27.10.2020.

    I ako mi mozete nabrojat 3 Barcina poraza u ligi ove sezone..hvala 24 sata :)

  • 27.10.2020.

    Ovaj clanak svaki tjedan totalno nepotrebno...haha..i igrat ce Ronaldo ako mu se test pokaze negativnim

Komentiraj...
Vidi sve komentare