To je to što me zanima!

Gdje možete gledati prijateljski susret Hrvatske protiv Tunisa

Hrvatska nogometna reprezentacija u Varaždinu igra prijateljsku utakmicu protiv Tunisa. Zlatko Dalić vraća se u svoj grad, a Dario Melnjak debitirat će pred domaćom publikom
Vidi originalni članak

Jako sam ponosan, vraćam se kući poslije gotovo 10 godina. Sve je spremno za veliku feštu, u Varaždin stižu viceprvaci svijeta, baš u godini kad se i naš voljeni klub vratio u prvoligaško društvo. Bit će sjajna atmosfera, rekao je izbornik Zlatko Dalić u najavi prijateljske utakmice između Hrvatske i Tunisa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAKON 10 GODINA Dalić se vraća u svoj Varaždin: Sjećam se zadnje utakmice...

Susret počinje u 20 sati i 45 minuta pod reflektorima Gradskog stadiona u Varaždinu uz prijenos na Novoj TV. Emisija počinje u 20 sati i 15 minuta, a osim putem televizije, prijenos će biti dostupan i na portalu Gol.hr za gledatelje iz Hrvatske.

Utakmicu u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori prenosi kanal Sport Klub 10, u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj DAZN, a u Sjedinjenim Državama ESPN 3.

UH, TKO JE SVE IGRAO... Kovačić je baš u Varaždinu dao svoj jedini gol za reprezentaciju

Varaždin je u povijesti bio sretan za hrvatsku reprezentaciju (kao i Osijek), “vatreni” tu nikad nisu poraženi. U dosadašnjih sedam utakmica Hrvatska je u Varaždinu dvaput pobjeđivala Izrael, po jednom San Marino, Andoru i Gibraltar, dok su remije izvukli Grčka i Wales. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • toni805 11.06.2019.

    Znamo di nemozemo..

  • 11.06.2019.

    U kreveti

  • 11.06.2019.

    Kada je Dalic najavio Hrvatsku u punom sastavu, nisam racunao da ce puni sastav doputovati al nece istrcati na teren. Aj bar cemo vidjeti sta nas ceka kada odu Modric, Rakitic, moguce i Perisic nakon Eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare