To je to što me zanima!

Gdje se igra polufinale Davis Cupa? Opet odgoda odluke...

Naizgledniji kandidati za domaćinstvo su Split ili Zadar, ako bi se igralo u dvorani. Međutim, prema želji igrača i izbornika, razmatra se i igranje na zemlji na otvorenom, a tu u obzir dolaze Umag, Žnjan pa čak i Poljud...
Vidi originalni članak

Hrvatski teniski savez ponovno je od Međunarodnog teniskog saveza zatražio odgodu roka za prijavu domaćina polufinalnog dvoboja Davis Cupa sa SAD-om (14-16.9.). Prvi rok bio je 30. travnja, a sljedeći, 20. svibnja, sada je produžen za još 10 dana, dakle do 30. svibnja.

Naizgledniji kandidati za domaćinstvo su Split ili Zadar, ako bi se igralo u dvorani. Međutim, prema želji igrača i izbornika, razmatra se i igranje na zemlji na otvorenom. 

Tu u obzir dolazi Umag, Žnjan pa čak i nogometni stadion na Poljudu, za što se HTS obradio Vladi Republike Hrvatske s molbom za sufinanciranje zbog izgradnje sve popratne infrastrukture te se čeka konačna odluka.

S obzirom da se od sljedeće godine očekuju velike promjene u formatu održavanja Davis Cupa, ovo je vjerojatno posljednja prilika da najbolje hrvatske tenisače u akciji vidimo uživo.

Ispred Hrvatskog teniskog saveza stoji zadaća da riješi svoje zavrzlame oko vladajuće strukture i da napokon donese odluku gdje ćemo pratiti drugi polufinale naše reprezentacije u zadnje tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DraženMuhvić 18.05.2018.

    Zašto ne u Međugorju? Tamo bi i Gospa pripomogla. A zamisli tek zaradu lokalnih trgovaca? Rasprodali bi sve China/PVC kipiće Gospe sa reketom u rukama...

  • medenii 18.05.2018.

    zamisli da Cilic izgubi na poljudu i onda ga nabliskaju poslije ko vola 🤣

  • ivan91zg 18.05.2018.

    Ne znam kako bi se to izvelo na Poljudu jer mi je nkekao preglomazan za tenis, teren napraviti podno jedne tribine mi nema baš smisla....ne znam kakva je situacija sa šalatom, vjerojatno je ona premalena, ali možda bi se moglo nešto tu iskemijati :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare