To je to što me zanima!

Gečevski i Perić za pobjedu Zadra kod Bosne u gostima

Košarkaši Zadra pobijedili su u prvoj utakmici 16. kola NLB lige Bosnu u Sarajevu 77-72 došavši do treće gostujuće pobjede u ligi i 11. ukupno
Vidi originalni članak

Momčad Denisa Pleslića pred 3000 domaćih navijača u Dvorani Mirze Delibašića predvodio je ponovno sjajni Hrvoje Perić, koji je na dvoznamenkastome broju koševa u devet od posljednjih 12 Zadrovih utakmica.
Ovaj je put 23-godišnji Dubrovčanin odigrao all-round utakmicu; za 37 je minuta na parketu zabio 21 koš uz 60 posto šuta iz igre (6-10 za dva, 3-5 za tri poena), čemu je dodao šest skokova, tri asistencije, četiri ukradene lopte i jednu blokadu. Pratio ga je odlični Todor Gečevski s double-double učinkom: 16 koševa i 12 skokova. Kod domaćina je Goran Ikonić ubacio 20, a Ivan Ivanović 14 poena.
Zadranima je ovo bila treća uzastopna pobjeda u NLB ligi pod vodstvom trenera Pleslića. Mladi je stručnjak momčad preuzeo nakon poraza kod Vojvodine u 13. kolu. Zadrani su dotad imali jednu, a sada imaju već tri gostujuće pobjede.
Protiv Bosne su inače prvaci Hrvatske ove sezone proslavili najuvjerljiviju pobjedu. U trećem kolu NLB lige u Dvorani Kreše Ćosića bilo je 101-57 (+44) za momčad koju je tada vodio Aco Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare