To je to što me zanima!

Genijalna fora Hajduka: Trojica igrača su 'napustila' pripreme

Dok u pozadini svira 'Zbog jedne ljubavi', Juranović, Nejašmić i Jurić odlaze prema Splitu kako bi na vrijeme osigurali svoj paket ulaznica za iduću sezonu. Jer prodaja počinje u srijedu ujutro!
Vidi originalni članak

Nova sezone, novi početak prodaje pretplata za utakmice Hajduka na Poljudu. Iako su nenadmašni po podršci navijača i gledanosti u Hrvatskoj, u Hajduku su se dosjetili kako na genijalan način još bolje promovirati početak prodaje sezonskih ulaznica.

Snimili su sjajan video i objavili ga na svojim društvenim mrežama pod naslovom - Hajdukov trojac napustio pripreme na Pohorju... A dok u pozadini svira 'Zbog jedne ljubavi', Juranović, Nejašmić i Jurić odlaze prema Splitu kako bi na vrijeme osigurali svoj paket ulaznica za iduću sezonu. Jer prodaja počinje u srijedu ujutro!

Sezonske pretplate mogu se kupiti od srijede 26. lipnja u prostorima Odjela za članstvo na Poljudu. Mogu se uzeti svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a cijene su ostale nepromijenjene u odnosu na prošlu sezonu:

  • Zapad - 950 kuna
  • Sjever - 440 kuna
  • Istok - 760 kuna 
  • Obiteljska tribina - 500 kuna, 150 kuna za "Rico dječju pretplatu"
Idi na 24sata

Komentari 33

  • since28101950 26.06.2019.

    zalosno je procitati komentare jadnika iskompleksiranih Hajdukom... Nadjite zivot

  • user_438607 26.06.2019.

    Hajdukovci i svi drugi nogometni klubovi trebali bi zahvalit Dinamu jer je uveo još jedan hrvatski klub u Europsku ligu na takmičenje . Povečao je rejting hrvatskog nogometa u europi , nije to Hajduk napravio budimo realni . Hajduk baš ništa nije osvojio u ovoj sezoni a tko je tome kriv reprezentacija , HNS . U Hajduku neka počiste svoje dvorište jer sve je u klubu loše od same uprave , igrača , navijača zbog kojih Klub Hajduk plača ogromne novčane kazne i UEFA-i i HNS-u . A još će se naplačati na milijune kuna ako nastave tako radit kako su dosad radili . Neka se ti i takvi navijači Hajduka dignu protiv uprave svog voljenog kluba . Kad god dođem u Split taj predivni grad uvjek riva smrdi od fekalija , grafita posvuda , smeča posvuda kad se čovjek makne od središta grada . Tko je tome kriv ? Opet reprezentacija jer spličani neznaju sebe okrivit ,najlakše je okrivit druge pa udri po reprezentaciji po državi a bilo je ljepo biti hrvat u svijetu prošle godine dok je repka osvajala svjetsko prvenstvo . Ti huligani nikad neče takvo što postići u životu ,ostat će i dalje huligani kreteni drogeraši pijanice koji uništavaju sve što nije njihovo a čači i materi nesmiju uništit kuću jer ih se boje da ne završe na ulici kao prosijaci . Lako im je izazvat gužvu i bit hrabar u grupi , a kad su sami , zavuku se u mišiju rupu , pimpek im se uvuče u stomak od straha kad vide grupicu protivničkih navijača . Evo ovo je ispovjed jednog bivšeg Hajdukovog vatrenog navijača .

  • user_438607 26.06.2019.

    Bio sam veliki navijač Hajduka ali sam bacio prošlogodišnju sezonsku ulaznicu u WC školjku , važila je za posjete svim utakmicama Hajduka u Splitu i više nikad neču ići na utakmice Hajduka dok god ima TORCIDINIH navijačkih huligana drogeraša pijanih idiota koji stvaraju posvuda zlo i nerede . Bacio sam i člansku iskaznicu Hajduka JER SE NE ŽELIM POISTOVJEČIVATI S TAKVIM NAVIJAČIMA . Svako ima jezik i pravo da kaže što misli ali nitko nema pravo da uništava nešto što nije njegovo . Za mene je Hrvatska svetinja , borio sam se za slobodu sviju nas ali ne i za slobodu zlih osoba pa bili oni političari ili građani . Volim Hajduk i volim kad bilo koji hrvatski klub pobjedi u stranim takmičenjima pa bio on Dinamo , Rijeka ,Osijek Istra itd . Volim dobre navijače gdje god da žive u svijetu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare