To je to što me zanima!

Gennaro Gattuso pobjedom je debitirao kao trener - igrač...

Istovremenu premijeru na travnjaku i klupi švicarskog Siona proslavljeni bivši veznjak Milana Gennaro Gattuso imao je u polufinalu Kupa. Sion je dobio Lausanneu 2-0
Vidi originalni članak

Gennaro Gattuso, legendarni 35-godišnji talijanski nogometaš, uspješno je obavio premijeru u ulozi igrača-trenera švicarskog prvoligaša Siona, ove srijede.

Sion je izborio polufinale tamošnjeg Kupa tako što je u gostima pobijedio Lausanne 2-0. Podsjetimo da je Sion nedavno smjenio već četvrtog trenera ove sezone, Španjolca Victora Munoza, a kao trenera-igrača ustoličio bivšeg talijanskog reprezentativca.

Gattuso je u Sion stigao na početku sezone nakon trinaest sezona provedenih u Milanu, u kojem je bio čuven po svojoj ratobornosti, neumornim trkovima i grubim startovima. Postao je tako Gattuso 29. različiti trener Siona otkako je Constantin po drugi put preuzeo predsjedničku fotelju kluba, 2002. godine.

Inače, na tom je ogledu u srijedu Gattuso sam sebe zamjenio pri samom kraju ogleda.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • The_Man 01.03.2013.

    legenda!

  • WOMANIZER 28.02.2013.

    ahahaahahaa koji car! :D

  • TomeMatan 28.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare