To je to što me zanima!

Gerrard čestitao Liverpoolu, a Frank 'pecnuo': City je najbolji

Bilo je jako teško. Ali, tako je kada igraš protiv momčadi s ovakvim individualcima, zbog načina na koji ih se trenira i kako igraju mislim da su najbolji, kazao je Lampard nakon utakmice
Vidi originalni članak

Čestitke Liverpoolu na osvojenoj Premier Ligi! To je nevjerojatan uspjeh za ovu fantastičnu momčad punu odličnih igrača. Čestitam najvažnijima - navijačima - koji su 30 godina čekali ovaj trofej. Neka zabava krene!, napisao je na svom Instagram profilu nekadašnji kapetan Liverpoola Steven Gerrard.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Liverpoola

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stevie je bio i ostao miljenik navijača s Anfielda, a Klopp je upravo njemu posvetio ovu titulu. Naime, Steven je dva puta bio blizu osvajanja titule prvaka Engleske, ali mu je ona na kraju uvijek izmaknula za dlaku. Bilo je to u sezoni 2008/09, te 2013/14. 

Ipak, s Liverpoolom je osvojio 2005. Ligu prvaka, a sada je trener Glasgow Rangersa. 

GLAVNI ARHITEKT NASLOVA Kloppa slomile emocije: Nemam riječi. Stevie, ovo je za tebe...

U ovome slavlju je pomogao i Chelsea svladavši Manchester City 2-1, ali na kraju je strateg Bluesa, Frank Lampard, ipak prokomentirao da je za njega City najbolja momčad  Premiershipa.

- Bilo je jako teško. Ali, tako je kada igraš protiv momčadi s ovakvim individualcima, zbog načina na koji ih se trenira i kako igraju mislim da su najbolji - kazao je Lampard nakon utakmice, ali na kraju pohvalio kolege:

- Pep i Klopp su klasa iznad, zato Liverpool večeras slavi titulu - zaključio je.

POMOGAO KOVAČIĆEV CHELSEA Lovrenovi 'redsi' slave: Prvi put u povijesti osvojili Premiership!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tomislav22 26.06.2020.

    Za koju godinu će Lampard biti nabolji trener na svijetu, ima ogroman trenerski talenat

Komentiraj...
Vidi sve komentare