To je to što me zanima!

Gerrard: Koncentriramo se na utakmicu s Hrvatskom

U teškoj smo situaciji. Vrlo je frustrirajuće kad ne možeš sam odlučivati o svojoj sudbini i kad ovisiš o drugim rezultatima, rekao je Gerrard
Vidi originalni članak

Engleska i Steve McClaren su u vrlo teškoj situaciji. Nalaze se tek na trećemu mjestu u kvalifikacijskoj skupini E, iza Hrvatske i Rusije s osvojenim 21 bodom. Za plasman na Euro 2008. treba im da Izraelci ne izgube u subotu od Rusa, a onda moraju pobijediti Hrvatsku sljedeću srijedu na Wembleyu (21.studenog). Hrvatskoj još treba samo bod iz utakmice s Makedonijom u srijedu u Skoplju ili s Englezima na Wembleyu da bi teoretski osigurali plasman u Austriju i Švicarsku. 
Kapetan Liverpoola Steven Gerrard izjavio je da se moraju koncentrirati na utakmicu s Hrvatskom i osluškivati druge rezutate. Gerrard je dodao da igrači moraju preuzeti odgovornost u slučaju da se Engleska ne plasira na Euro.
Gordi Albion prije Hrvatske igra prijateljsku utakmicu s Austrijom u Beču.
- U teškoj smo situaciji. Vrlo je frustrirajuće kad ne možeš sam odlučivati o svojoj sudbini i kad ovisiš o drugim rezultatima - rekao je Gerrard za Sky Sports i dodao:
- Moramo nastojati biti pozitivni i nadati se da nam Izrael može učiniti uslugu ovaj vikend, a mi onda možemo sve snage usmjeriti prema utakmici s Hrvatima. Ali ne odustajemo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare