To je to što me zanima!

Gerrard: Nije nemoguće srušiti Manchester na njegovu terenu

United je na Old Traffordu dobio sedam od zadnjih osam okršaja s Liverpoolom, no prvi ovosezonski dobili su “redsi”. Utakmica, klasik na Otoku, počinje u 13.45 sati
Vidi originalni članak

Liverpool je posljednji put prvak Engleske bio 1990. Iste godine u dresu Manchester Uniteda debitirao je mladi Ryan Giggs. Prošle su 22 godine, United danas igra s “redsima” 184. put, a isti taj Giggs dan prije derbija potpisao je novi ugovor! Ove godine navršit će 39...

- Kad sam potpisivao prvi ugovor s Unitedom, nisam mogao ni sanjati da ću ostati u klubu čak 22 godine. No sjajno je znati da i u ovim godinama možeš biti koristan momčadi - izjavio je legendarni Velšanin, koji je potpisao ugovor do ljeta 2013. godine.

- Ryan je čudesan igrač! Na mnogo načina objedinjuje sve moje godine na Old Traffordu i naši mladi igrači imaju veliku sreću što mogu učiti od takvog igrača - nahvalio je svog miljenika Ferguson.

I danas će protiv Liverpoola biti u prvih 11. Još je važan, ključan igrač. Osobito u situaciji u kojoj je zbog ozljede otpao Fletcher, a upitni su Cleverley i Nani.

United je na Old Traffordu dobio sedam od zadnjih osam okršaja s Liverpoolom, a prvi ovosezonski završio je remijem. Na svom travnjaku “crveni vragovi” dobili su 22 od zadnjih 25 susreta, no ove su ih sezone pobijedili i City i Blackburn.

- Nije nemoguće srušiti United na njegovu terenu, ali svi moramo biti u najboljem izdanju - kaže Steven Gerrard, koji voli Old Trafford. Zabio je četiri gola u zadnjih pet utakmica na tom stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Sir_Alex_Ferguson 11.02.2012.

    I saw my mate the other day, He said to me he saw the white Pele, So I asked, who is he? He goes by the name of Wayne Rooney, Wayne Rooney, Wayne Rooney, He goes by the name of Wayne Rooney...!!!!!!

  • Sir_Alex_Ferguson 11.02.2012.

    Dobro liverpool,mozes i ti izac malo vise van,ne morate se povuc ko stoke city...autobus parkirali i ispucavaju na suareza...

  • Nebra 11.02.2012.

    MUFC :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare