To je to što me zanima!

Gerrard trenira pred debi, ljudi u LA-u niti ne znaju tko je on

Legenda Liverpoola, engleskog, ali i svjetskog nogometa, trenira sa svojim novim suigračima nakon što je stigao iz redova 'redsa'. Uskoro slijedi i debi za LA Galaxy
Vidi originalni članak

Steven Gerrard stigao je u Los Angeles gdje ga uskoro očekuje i debi u dresu Galaxyja. Legenda Liverpoola , engleskog, ali i svjetskog nogometa, trenira sa svojim novim suigračima nakon što je stigao iz redova 'redsa'.

Uoči njegovog debija u dresu Galaxyja napravljena je i anketa na ulicama grada koliko tamošnji stanovnici znaju tko je zapravo Steven Gerrard . Bez obzira na činjenicu da je ' soccer ' uvelike napredovao u SAD -u, za Gerrarda su rijetki znali.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • DSŽG 08.07.2015.

    Mi kao nisno zatucani ? Da vas Ameri pitaju gdje je recimo Utah na karti, 90% da ne bi znao pokazat. Kada bi vas upitali tko je Adam Vinatieri, 99% vas ne bi znalo odgovor... Ne govorite da su zatucani, već imaju drugačiju kulturu i žive na drugom kraju svijeta na kojem nije bitno što je N.Š. Zrinski vikao dok je branio Siget.

  • tejmatebra 08.07.2015.

    haha, vidi kultnog samuela. pa di su samo na njega naletili takvog čupavog

  • It's kišing 08.07.2015.

    Zatucan narod.. da ih pitaš gdje je Hrvatska oni bi rekli ''negdje u Australiji''...a za Australiju misle da je to otok u Italiji... O Italiji znaju samo za pizzu i misle da je to kineska pokrajina, a za Kinu misle da je to zapravo kineska četvrt i da Kina ni ne postoji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare