To je to što me zanima!

Gianluca Zambrotta: Ne želim pomisliti o ispadanju

Moramo razmišljati pozitivno i bez straha. Znamo da možemo proći dalje, ali trebat će nam i malo sreće, izjavio je Gianluca Zambrotta, talijanski bek
Vidi originalni članak

Iako ih pobjeda protiv Slovačke, a u nekim kombinacijama čak i neodlučeni ishod, vode u osminu finala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, talijanski nogometaši nakon loših dosadašnjih igara pušu i na hladno. Jedan od najiskusnijih pojedinaca u sastavu aktualnih svjetskih prvaka, 33-godišnji branič Milana Gianluca Zambrotta, priznao je kako mu je potpuno nezamisliva mogućnost ispadanja "azzurra" već nakon prvoga kruga. Nada se kako će se svi u momčadi sabrati i izbjeći potpuni slom.
- Ispadanje sa SP-a? Iskreno, uopće o tome ne želim razmišljati. Znamo da smo u situaciji "biti ili ne biti", ali naviknuti smo na to, kao i na kritike. Moramo razmišljati pozitivno i bez straha. Znamo da možemo proći dalje, ali trebat će nam i malo sreće - izjavio je Zambrotta.
Talijani su u prva dva kola skupine F dvaput odigrali neodlučeno 1-1, najprije protiv Paragvaja, a potom i protiv Novog Zelanda. U četvrtak ih, stoga, očekuje odlučujući dvoboj protiv Slovačke u Johannesburgu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • forza barca 22.06.2010.

    daj bože da ispadnu.neću da mi ovi zabušanti dođu u finale bez ikakve igre kao i 2006

  • Tsubasa Ozora 22.06.2010.

    kaže Gianluca, treba im malo sreće.. ako netko ima sreće onda su to baš talijani, ne kažem da ne znaju igrati, ali imaju sreće kao nitko, imaju 100 života..

  • user_37063 22.06.2010.

    na kraju ce ostati x i proce dalje nako talijanski sa 3 remija

Komentiraj...
Vidi sve komentare