To je to što me zanima!

Gips je izvrijeđao Austrijance: Ma ovo je šovinistička farsa!

Ivica je nosio 40 Austrijanaca, 40 Švicaraca, 40 Talijana i 40 Francuza na leđima. Skijanje bi trebalo biti individualni sport, vikao je Ante Kostelić na svom 'predavanju'
Vidi originalni članak

Ivica je imao problema s leđima svake sezone u Svjetskom kupu. A jel znate zašto? Jer je nosio 40 Austrijanaca, 40 Švicaraca, 40 Talijana i 40 Francuza na leđima, poručio je Ante Kostelić na dosta lošem engleskom brojnim novinarima u press-centru, te se je sagnuo i pokazao kako je to Ivica njih nosio na leđima.

Svi su bili pomalo iznenađenji istupom velikog trenera.

- Znate, u skijanju je dosta nepoštene igre. To je farsa, šovinistička farsa! Skijanje bi trebalo biti individualni sport. Dosta je tu nepoštene igre s kvotama, kako Austrijanci mogu pet puta postavljat staze, a mi samo jednom? – vikao je Gips I nastavio:

- Vidite, to u tenisu ne postoji. Tamo Rafael Nadal zna s kime igra, a i taj vaš švicarski pobjednik, Federer – održao je Kostelić predavanje i napustio dvoranu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ribić2 20.03.2011.

    Gospodo dušebrižnici, dali živimo u demokratskom okruženju, ako da onda pustimo osobu Antu Kostelića da kaže šta on želi kazati a ne šta bi mi htjali ćuti. On nemora biti diplomat i licemijer jer nije političar. On je kazao istinu onakvu kakvu je on vidi i radi tog se netrebaju crvenjeti politikanti u državi, oni se nek i dalje bave politikanstvom a iskrenog i poštenog čovijeka neka ostave da radi svoj posao.

  • axl 20.03.2011.

    Bravo za Ivicu.Stari će mu samo pokvariti veselje svojim jezikom

  • mmatek22 20.03.2011.

    ne zato kaj sam ja hrvat i kaj su oni hrvati....ante kostelic je za mene najbolji trener na svijetu ikada...u svoj konkurenciji koja postoji,nema tog mourinha ni fergusona tko bi bio bolji od njega....kad se ivica rodio on je govorio (jos dok je mali ivek bio beba u kinderbetu) da ce biti osvajac svjetskog kupa....imao je viziju i zelju....i to je usadio u svoju djecu....i zato su za mene,bez obzira kaj su nasi,i objektivno mislim.....najljepsa i najbolja sportska prica ikadaaaa....fora je biti velik kad imas potporu...ali spavati u satoru po snjeznoj oluji i jedva sklapati kraj s krajem,a i dalje nakon uspjeha i slave ostati obican covjek....skidam kapu do poda...proud to be croat

Komentiraj...
Vidi sve komentare