To je to što me zanima!

Giriček o glasini da su ga vezali golog: Prestani širiti laži o meni

Jedno je nositi stvari, donositi krafne na trening ili pjevati pred publikom kod predstavljanja momčadi za novu sezonu a drugo je tražiti da im donosiš dezodoranse, parfeme i slično, odgovorio je Giriček
Vidi originalni članak

Na kraju treninga bi nam postavili veliki kontejner za rublje, a mi bismo svoju odjeću poslije treninga ubacili unutra kako bi je čovjek koji brine o opremi mogao oprati. Oni su svu tu odjeću izbacili, a Giričeku su zavezali noge i ruke i golog ga ubacili u kontejner, rekao je slavni NBA košarkaš Jason Williams (48) na podcastu Flagrant.

Popularni "white chocolate" u podcastu je ispričao kako su tretirali novake u momčadi Memphis Grizzliesa, a zatim je ispričao "anegdotu" čiji je protagonist bio bivši hrvatski reprezentativac Gordan Giriček (46)

'ROOKIE' DANI NBA ikona: 'Giričeka smo vezali golog i ostavili tri sata u bačvi'

- Sjećam se jednog tipa, Gordana Giričeka. Igrao je sa mnom u Memphisu. Došao je ovdje, a većina takvih tipova sebe ne smatra 'rookiejima' jer su već igrali profesionalno. Mislio sam si: 'Hmm, ne znam baš, ti si 'rookie.' Tako su mu Ike Austin i Grant Long u Memphisu govorili: 'Rook', sutra ujutro mi donesi krafne.' Dali bi ti tri ili četiri šanse. Idući dan nije bilo krafni

Giriček je, prema Williamsovim riječima, "kažnjen na prilično grub način.

NBA NOĆ Raspucani James donio pobjedu Lakersima, Dončićevi su izgubili

- Na kraju treninga bi nam postavili veliki kontejner za rublje, a mi bismo svoju odjeću poslije treninga ubacili unutra kako bi je čovjek koji brine o opremi mogao oprati. Oni su svu tu odjeću izbacili, a njemu su zavezali noge i ruke i golog ga ubacili u kontejner. Napunili su kontejner ledom i vodom, a zatim ga odgurali na centar terena u dvorani, stavili ga na logo grizlija i tako ga ostavili neka tri sata - rekao je Williams.

Međutim, popularni "white chocolate" tu je priču, izgleda, izmislio! Bivši hrvatski reprezentativac žestoko mu je odgovorio u intervjuu za Večernji.

- Ne znam zašto si izvrnuo priču i stavio me u situaciju u kojoj se igraš s mojim karakterom kao s nekim tko bi takvo što dopustio da mu se dogodi. Nitko me nije strpao u kontejner i prije no što ta tvoja priča eskalira prestani širiti laži jer ću morati poduzeti pravne akcije kako bi prestao sramotiti moje ime. Budi korektan i koristi čiste činjenice prije no što pričaš o nekome. Ne ljutim se puno na tebe no što je previše, previše je. Inače, sjajno mi je bilo igrati s tobom i sretno ti bilo.

NBA LIGA Šarićevi Warriorsi izgubili šestu u nizu, Dončić i Irving ostali bez pobjede u sjajnoj utakmici

Dodao je kako svaka smicalica ima svoje granice. 

- Ma to se u momčadi koja ima pravog vođu ne može dogoditi. Pravi igrački lider takve stvari ne dozvoljava. Jedno je nositi stvari, donositi krafne na trening ili pjevati pred publikom kod predstavljanja momčadi za novu sezonu a drugo je tražiti da im donosiš dezodoranse, parfeme i slično. Odrasli smo ljudi i za sve postoji granica.

Giriček je u NBA ligi nosio dresove Memphis Grizzliesa, Orlanda Magica, Utah Jazza, Philadelphia 76ersa i Phoenix Sunsa

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NIKE 20.11.2023.

    Preporučam da pogledate njegovo gostovanje na Podcast Inkubatoru. Ugodna, pristojna i duhovita osoba koja zna primiti šalu na svoj račun.

  • David11111 20.11.2023.

    S 28 nemozes biti Rookie i znam gro europljana koji su se dokazali u europi i repki koji nisu morali prolazit inicijacije ..zamisli da Pau gasola i Nowitzkog stavljas s 25 godina da nosi krafne i parfeme msm kk...a poznajuci Giru vj su mu to i napravili jer on je bas onak na svoju ruku samo na sebe misli moze covjek crknut kraj njega on nece pomoc ..tip osobe koju bi u vojsci svaku noć tukli pod dekom i ja bi prvi da mogu..al da sam se divio njegovoj ucinkovitosti u nba i suludom postotku suta to jesam definitivno i uzivao.

  • kumovi vt 20.11.2023.

    Te crnčuge ne shvaćaju da su cijeli život rokiji od vlasnika klubova. Moderno robovlasnistvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare