To je to što me zanima!

Giroud: Dogovorio sam sve s Bayernom, ali su uzeli Mandžu

Francuz Olivier Giroud prošlo ljeto je došao u Arsenal, no prije toga pregovarao je s Bayernom. Sve je bilo praktički dogovoreno, no onda se ukazao Mario Mandžukić
Vidi originalni članak

Moj menadžer je pregovarao s Bayernom i sve su već potvrdili ljudi iz bavarskog kluba, otkrio je Olivier Giroud.

Bilo je to prošlog ljeta, a francuski je napadač ubrzo nakon pregovora završio u dresu Arsenala. Krivac? Mario Mandžukić.

- Bayernovi čelnici htjeli su pričekati da završi Europsko prvenstvo, a tamo se ukazao Mandžukić. No lijepo je znati da se Bayern zanimao za mene - rekao je Giroud koji je u Arsenal došao iz Montpelliera.

I dok će Mandžo igrati u finalu Lige prvaka s Bayernom, Giroud se s Arsenalom još bori za plasman u isto natjecanje sljedeće sezone. No daleko od toga da se nije snašao u redovima 'topnika'. U debitanstskoj sezoni zabio je 17 golova i 11 puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pitončina 07.05.2013.

    haha pa giroud je bio najbolji strijelac francuske lige prosle godine,a di je bio mandzo u wolfsburgu

  • SABBA_1 07.05.2013.

    Poštovana gospodo,želim Vam prezentirati svoj sistem klađenja u kojem ćete sigurno zaradiiti.. Javite se na mail dnevnidobitnik-gmail.com i saznajte više o mojoj ponudi...

  • Poison_Cooper 07.05.2013.

    i bayern je pogodio s mandžom. dobili su napadača, veznog igrača i obrambenog. 3u1 :D nekako ne vjerujem da bi giroud mogao doslovno igrati tri pozicije na terenu 90minuta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare