To je to što me zanima!

Glavni čovjek West Hama: Bilić je vrlo iskren i pametan čovjek

Mislim da je Bilić sveukupno odradio vrlo dobar posao i nismo mogli tražiti više od njega. On vjeruje u klupski projekt i uz malo smo sreće mogli završiti i u LP, rekao je Sullivan
Vidi originalni članak

Sedma pozicija u Premiershipu prethodne sezone uz niz fantastičnih pobjeda protiv velikih protivnika, dovoljan su razlog za zadovoljstvo u taboru West Hama.

Kako igračima, tako i menadžerom Slavenom Bilićem, koji je danas proslavio prvu godišnjicu na klupi 'čekićara'. Klub je putem Facebooka uputio čestitku...

Iako su praktički do samog kraja sezone bili u borbi i za četvrtu poziciju koja vodi u Ligu prvaka, na kraju su se morali zadovoljiti sedmom pozicijom pa su Europsku ligu izborili zahvaljujući pobjedniku FA kupa, Manchester Unitedu. 

Zadovoljstvo nakon sezone izrazio je i većinski vlasnik kluba, David Sullivan u intervju za službenu stranicu kluba.

- Mislim da je Bilić sveukupno odradio vrlo dobar posao i nismo mogli tražiti više od njega. On vjeruje u klupski projekt i uz malo smo sreće mogli završiti i u Ligi prvaka - započeo je Sullivan, te nastavio:

- Uvijek želite vidjeti trenera koji sa strašću odrađuje posao, a kad se izgubi utakmica, znate kako se on osjeća. Najbolja stvar što se tiče Slavena je to što kad on daje komentar nakon utakmice, vi se složite s njim. On je iskren, pametan i vrlo pošten i pravedan. Nadamo se da će nam iduća godina završiti još bolje - rezimirao je prvi čovjek Hammersa.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Saint Michael 10.06.2016.

    Slavene oprosti sto sam u neznanju prije 4 godine izjavio da si los trener.

  • nijetebriga 09.06.2016.

    Da su nama tako posteni politicari kao Bilic bilo bi nam bolje,a o znanju njih sa njim ne moz nigdje usporedit... Bravo Nane...

  • raulgonzalez 09.06.2016.

    bilic je nula od trenera. totalna prevara. Otisao iz besiktasa i besiktas prograo. Besiktas ove sezone dobio i galatu i fener koji imali veci budzet a on u svojoj eri nikad nije ni krznuo spomenuti dvojac. Svaki normalan ce i dalje pljuvat jer lik nije trener. Lik se bahatio s west hamom i bilo mu ispod casti igrat uefu i tamo je skoro ispadao u pretkolu i igrao s juniorima jer se kao pripremao za sezonu. Ironije vece da bi na kraju te sezone njemu najveci cilj prioritet bilo da spasi losu sezonu ostvarit europu i istu tu europsku ligu koju on nije htio igrat ? i ostvario je europu zahvaljujuci manchesteru i to je uspjeh? ko je tu lud ? kao drugo 7-mjesto ??? to je uspjeh??? svaka cast. U sezoni kad je liverpool,chelsea,united ,city nikad gori on je i tad uspio bit los ? bome je strucnjak... koji bi tek zavrsio da spomenuti klubovi su harali ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare