To je to što me zanima!

Prijateljskih 105 minuta: Rijeka bolja od Radomlja 2-0. Yansane i Galešić zabijali Slovencima

Prvo poluvrijeme protiv Hajdukovog slovenskog partnera igralo se sat vremena. Rijeka je dominirala, a do pobjede došla nastavku. U petak Rijeka igra protiv Sturma iz Graza
Vidi originalni članak

Nogometaši drugoplasirane momčadi HNL-a Rijeke odigrali su protiv slovenskog Radomlja prvu od dvije prijateljske utakmice na mini-pripremama u Čatežu.

Nakon 60-minutnog prvog poluvremena (taj su 'produžetak vodstva obje momčadi dogovorila prije početka susreta) bilo je 0-0. Željko Sopić svih je sat vremena na terenu držao početnih 11, koji su imali kontrolu utakmice, ali ne i realizaciju.

Za Rijeku su tih prvih 60 minuta igrali: Labrović - Smolčić, Mitrović, Dilaver, Goda - Hodža - Pjaca, Fruk, Ilinković, Pašalić - Ivanović.

Niko Janković igrat će u petak na istom mjestu i također od 13.30 protiv Sturma, danas je bio na poštedi zbog prehlade i temperature koje su ga izmučile zadnjih nekoliko dana.

Radomlje je pretposljednja momčad slovenskog prvenstva. Drugi dio utakmice (u trajanju od uobičajenih 45 minuta), za Rijeku su odigrali: Zlomislić, Veiga, Galešić, Radonjić, Bogojević, Petrovič, Juncaj, Pavlović, Grgić, YansaneObregon. I bili efikasniji od 'prvotimaca'.

U 57. minuti Momo Yansane zabio je za vodstvo bijelih, asistent je bio Alen Grgić, a konačnih 2-0 postavio je sjajni mladi stoper Niko Galešić nakon ubačaja Portugalca Veiga iz slobodnog udarca.

RIJEKA U ČATEŽ Rijeka otišla na pripreme u Čatež, Sopić ima važan zadatak. A još nitko nije zvao za Selahija

Željko Sopić poveo je u Sloveniju 30 igrača među kojima i četvoricu juniora:

Labrović, Zlomislić, Todorović (golmani), Dilaver, Galešić, Mitrović, Radeljić (stoperi), Smolčić, Goda, Veiga, Čabraja (bekovi), Fruk, Janković, Hodža, Ilinković, Petrovič, D.Pavlović, Juncaj, Selahi (veznjaci), Pašalić, Pjaca, Grgić, Bogojević (krila), Ivanović, Obregon, Yansane (napadači), Vučević, Kitić, Medojević, Butić (juniori).

RIJEKA - RADOMLJE 2-0:

POSTAVE:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • The River 09.01.2024.

    Važno uigravanje a ne toliko rezultat.

  • ČA!! 09.01.2024.

    Ma heb... te prijateljske treninge! Ali lijepo je dobit!

  • 99 turski kebab 09.01.2024.

    to ni roditelji negledaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare