To je to što me zanima!

Gledajte i učite: CR7 je izigrao Ajax u četiri majstorska poteza

Juventus je remizirao s Ajaxom (1-1) u Amsterdamu, a to osim svom vrataru mogu zahvaliti i Cristianu Ronaldu koji je još jednom majstorskom akcijom pokazao da ga se ni sekunde ne smije ostaviti samog
Vidi originalni članak

Ova bi se akcija trebala puštati mlađim naraštajima uz poruku da je to ono što radi pravi centarfor. Spuštanje po loptu, pa okret i lopta u prostor za Cancela koji je dobro otvorio prostor, puni sprint prema šesnaestercu i ubojita realizacija glavom. Majstor je majstor.

AJAX - JUVENTUS 1-1 Ajax dominirao, a Tadić skoro srušio Juventus u završnici...

Cristiana Ronalda (34) praktički i nije bilo u prvih 40 minuta, a onda je samo zabljesnuo. U četiri je poteza izbacio obranu Ajaxa i mladim momcima pokazao što znači veliko iskustvo igranja u Ligi prvaka i najboljim svjetskim ligama. Pokazao je u tom trenutku veliku 'nogometnu inteligenciju' jer je nakon okreta pogledao kako je Bernardeschi predaleko od njega, a kako Cancelo ima veliki prostor ispred sebe.

Dodao je 'malo gasa' i to je to, na semaforu je bilo 1-0 za Juventus. 'Stara dama' nije dobro izgledala na terenu, ali pravi prvaci pobjeđuju i u lošim utakmicama. Doduše, oni su samo remizirali, ali je njihova 'sedmica' pokazala kako igra prava devetka.

Utakmica je na kraju završila 1-1 jer je na početku drugog dijela maestralno za izjednačenje zabio Neres. Uzvrat je na rasporedu za manje od tjedan dana - u utorak, 16. travnja, s početkom u 21 sat na stadionu u Torinu.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Argentinska mamba 11.04.2019.

    Jadan Dirk.Šteta za njega.Osvoi li Barca ove godine sve a kako stoje stvari hoće strah me da će dići ruku na sebe.Za one koji to neznaju-a ja ga znam jer je prije partence u Irsku bio u mom kvartu-dakle i žena ga je ostavila i vratila se prije par dana u R.H.To šta ona priča po kvartu o njemu je nezamislivo.Koliko je britkog uma da ima godinu dana uči kako paletara voziti unazad i još tu jednostavnu operaciju nije savladao.Inače Messi sa zanimanjem prati objave dorka i toliko ga je ovo što je sada dork objavio,uznemirilo da je nakon sinoćnjeg asista i potom lagane šetnje odmah nazvao svoj knjigovodstveni servis da provjeri koliko mu je miliončića sjelo.A dork-propali elektroničar za 207 kuna dnevno vozi paletara.pih.

  • dirk_nowitzki89 11.04.2019.

    Ronaldo...taj covik je stvarno neusporedivo najveci. Pa ovakve njegove utakmice i presudni golovi kad je najbitnije u velikim utakmicama sa velikim ulogom, pa to je nesto sta smo navikli kod njega i granici sa nemogucim. Usporedit to s messijen i njegovim predstavama u la ligi ima smisla. Al s messijem u ligi prvaka di je najteze i najveci su ulozi, pa to granici sa ludilom. Mislin da na prste jedne mos nabrojat sve messijeve golove u zadnjih 7-8 godina u cetvrtfinalima lige prvaka pa do finala. Sican se ona dva protiv bayerna 2014/2015...osin toga se stvarno ne mogu sitit nijednog. Ni u cetvrtfinalu, ni polufinalu, ni finalu. Pa taj tip je carobnjak. On nestane svaki put kad je ulog velik

  • kovač7 11.04.2019.

    Najbolji IKAD!

Komentiraj...
Vidi sve komentare