To je to što me zanima!

Gledala ga je kako zabija: CR7 hoda s mladom manekenkom?

Danska manekenka bila je na utakmici Malmöa i Real Madrida u Ligi prvaka te je gledala kako Ronaldo zabija dva gola i postaje najbolji strijelac Reala u povijesti...
Vidi originalni članak

Novi vikend i nova manekenka koju povezuju s Cristianom Ronaldom. Portugalac obara rekorde u dresu Reala, a dobro mu ide i na ljubavnom planu. 

Portugalske novine Correio Da Mahna u nedjeljnom tiskanom izdanju donose priču o 19-godišnjoj danskoj manekenki koja je ukrala Portugalčevo srce.

Maja Darving bila je na utakmici Malmöa i Real Madrida u Ligi prvaka na kojoj je Cristiano Ronaldo dvama golovima ušao u povijest. Zabio je 500. i 501. gol u karijeri, a u Realu mu je to bio 324. gol čime je skinuo velikog Raula s vrha ljestvice te postao najbolji strijelac u povijesti Reala. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 05.10.2015.

    djevojka ima tek 19 god. i zna što želi, odredila je svoj cilj..... samo mislim da CR, ako je ovo istina, neće dugo ostati sa njom.... mlada i vjerujem po slikama Googlea, veoma djetinjasta....

  • A j k u l a 04.10.2015.

    CR samo zabijaj dok ti mišič radi. Zadnjeg ga počinješ koristit a prvi ti otkaže.

  • 1234567890 04.10.2015.

    Presla balerina na mlade djevojke... Ovu i ovakve nema ko nije bubao (izuzet cemo "nebogatu" populaciju). Jeste li ikad vidjeli ijednog nogometasa, uspjesnog sportasa, poduzetnika i slicne da hoda s nekom prosjecnom djevojkom? Ja ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare