To je to što me zanima!

"Gledao sam Hajduk i nisam mislio da će biti toliko dobri"

Gledao sam ih na startu sezone i bio sam skeptičan jer nisu doveli prava pojačanja. Nisam očekivao da će se boriti za naslov, no demantirali su me, rekao je Antolić
Vidi originalni članak

U povijesti Hrvatskoga kupa Dinamo i Hajduk nikad se nisu sastajali u ovako ranoj fazi natjecanja. Dinamo je samo jednom ispao u četvrtfinalu, 2005. godine od Varteksa, a Hajduk je čak pet puta zapinjao u ovoj fazi.

- Gledao sam Hajduk na početku sezone i mislio sam da neće biti toliko dobri, bio sam skeptičan jer nisu doveli prava pojačanja. Nisam očekivao da će se boriti za naslov, no demantirali su me, izgledaju jako dobro. Moramo već u prvoj utakmici ostvariti dobar rezultat jer imamo neugodnu tradiciju da na Poljudu igramo loše. Vrijeme je da to promijenimo - rekao je Domagoj Antolić, koji je u finalu Kupa ove godine na Poljudu zabio gol za Lokomotivu.

Kupu se veseli i junak iz Koprivnice Josip Bašić.

- Sretan sam zbog gola i dobre igre, no nije to ni upola koliko mogu. Ipak, zbog ozljede nisam trenirao gotovo pola godine - kazao je mladi strijelac, kojeg neki uspoređuju sa Srnom, a drugi s Philipom Lahmom

- Srna mi je draži, ipak je on naš!

Do prvog derbija u Maksimiru ostalo je 25 dana...

Dinamo u Kupu nije primio gol

Dinamo je do četvrtfinala Hrvatskoga kupa stigao pobijedivši Suhopolje 6-0 i Zagoru iz Unešića 5-0. Splićani su bili malo manje efikasni. U šesnaestini finala svladali su zagrebačku Kustošiju 5-1, a u osmini finala Vinogradar iz Mladine 3-1 nakon produžetaka.

Samo 5 klubova osvojilo je Kup

U povijesti Hrvatskoga kupa samo je pet momčadi osvojilo ovaj trofej. Najviše Dinamo, 12 puta. Slijedi Hajduk sa šest naslova, Rijeka ima dva, a Osijek i Inter Zaprešić po jedan. Varteks je igrao šest puta u finalu, no niti jednom nije osvojio trofej.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ZlatkoSrdoč 06.11.2013.

    Bravo Domagoj , lijepo si to rekao ,ti samo nastavi sa ovakvim igrama i bit će sve ok.

  • Lina39 06.11.2013.

    Momak je realan ali ne znam kako će govoriti kada završi "Mamić školu ".

  • marin arsenal 06.11.2013.

    izjava iz dinamovih redova di se ne ocrnjuje hajduka,ne vjerujem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare