To je to što me zanima!

Glupost SP-a: Hrvatski sudac priznao fantomski koš Gasola

Španjolska je u osmini finala SP-a lako svladala Senegal, ali jedan će koš ostati posebno upamćen. Hrvatski sudac Sreten Radović priznao je neregularan koš...
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaški sudac Sreten Radović nije se proslavio u utakmici Španjolske i Senegala koju je domaćin lako dobio 89-56.

U sedmoj minuti druge četvrtine Gasol je primio loptu u reketu i išao na polaganje, a lopta je prvo prošla s donje, potom i s gornje, prave strane koša. Iako to prema pravilima ne bi smio biti poen, sucima je sve bilo regularno.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • metar i žilet 08.09.2014.

    Ovaj članak me ponukao da se prijavim i komentiram jer ovaj slučaj pokazuje kako se traljavo pišu vijesti. KOŠ JE REGULARAN. Je rijedak i neobičan slučaj, ali je sve bilo po pravilima. Prolazak lopte odozdola kroz koš se jednostavno ignorira i igra se nastavlja, kako je poslije toga lopta odozgora prošla koš se PRIZNAJE. Novinar se mogao i raspitati prije nego napiše kako naš sudac nema pojma. Također nisu mi jasni oni koji lupaju minuse na iznošenje istine od strane FCBarca4ever.

  • zof 07.09.2014.

    Ovolika greška, a da je nitko ne vidi od onih koji su za to zaduženi.. Totalno bez veze..

  • ČILI 07.09.2014.

    pa španci su uvijek prgavi u svakom sportu, pogledajte samo onog naparfimisanog fernandeza...ali mislim da neće do kraja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare