To je to što me zanima!

Gnjidić želi ići iz Cibone! Došao je na pripreme i odbio trenirati

Pripreme Cibone počele su 2. kolovoza, a Gnjidić je trebao početi s treninzima četiri dana kasnije, 6. kolovoza. Međutim, odlučio je - ne trenirati. Upravi kluba poručio je kako želi otići
Vidi originalni članak

U Ciboni je nemirno već mjesecima. Još na proljeće pojavljivali su se napisi kako će možda i najveći hrvatski talent na bekovskim pozicijama, Lovro Gnjidić, karijeru nastaviti u Mornaru.

Kasnije je i predsjednik Mornara rekao kako će Gnjidić biti njihov igrač, a iz Cibone su sve demantirali. Trener Vladimir Jovanović jasno je rekao - Gnjidić ostaje s nama!

Pripreme Cibone počele su 2. kolovoza, a Gnjidić je trebao početi s treninzima četiri dana kasnije, 6. kolovoza. Međutim, odlučio je - ne trenirati. Upravi kluba poručio je kako želi otići, a Cibona se tim povodom oglasila:

- Dana 6. kolovoza Lovro Gnjidić je obavio liječnički pregled u organizaciji KK Cibona, ali se umjesto na treningu pojavio u prostorijama Kluba u pratnji svog agenta Mateja Mamića, obavještavajući pri tome predstavnike Kluba da ne planira trenirati u Košarkaškom klubu Cibona - rekli su iz Cibone pa otkrili kako su reagirali:

- Nazočni predstavnici Kluba su podsjetili igrača i agenta na obveze igrača prema Klubu temeljem važećeg Ugovora sklopljenog između Košarkaškog kluba Cibona i Lovre Gnjidića, temeljem kojeg je Klub primoran izreći disciplinsku mjeru igraču zbog nepoštivanja obveza prema Klubu. Izražavamo uvjerenje da će se navedena disciplinska mjera okončati u najkraćem mogućem roku međusobnim poštivanjem, u interesu Kluba i našeg igrača.

No ne idu svi iz Cibone. Netko i dolazi! 'Vukovi' su potpisali centra Antonija Vrankovića, Stojkovog sina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • More22 09.08.2021.

    Mama i tata,bivši igrači ga vode,znaju oni sve cake.

Komentiraj...
Vidi sve komentare